El famós cuiner català, Jordi Cruz per fi explica qui és la seva parella

La brasilera Rebecca Lima ha penjat una fotografia amb el xef

Jordi Cruz durant una gala de premis culinaris
Jordi Cruz confirma la seva relació amb Rebecca Lima | GTRES

El xef català Jordi Cruz i la brasilera Rebecca Lima ja no reprimeixen el seu amor, i confirmen després de molt de temps la seva relació. Ha estat la jove qui ho ha fet a través de les xarxes socials.

Nou romanç a la vista

El passat mes de setembre van sortir a la llum diverses fotografies que confirmaven el romanç d'aquesta parella.Tots dos van ser caçats en un exclusiu restaurant amb una estrella Michelín de la Castellana. El català s'ha mostrat molt prudent i molt reservat sobre la seva vida privada, però ara no té més remei que confirmar el seu idil·li amorós amb l'arquitecta brasilera Rebecca Lima.

Jordi Cruz va mantenir una relació de més de vuit anys amb Cristina Jiménez, la cap de recepció del seu restaurant ABaC. Després d'aquesta ruptura, el xef català ha refet la seva vida sentimental, amb l'objectiu de trobar l'estabilitat. En la imatge que ha pujat la jove, tots dos posen davant un elegant palau. La nova parella del xef català té 15 anys menys que ell. Lima és arquitecta, encara que en l'actualitat es dedica a la moda. És cofundadora de la marca brasilera Intiswim, on en algunes ocasions actua de model.

Sense rastre de la seva ex a les xarxes

En les xarxes socials del català encara no hi ha rastre de la brasilera, tot i que fa temps, el xef ja va fer un estrany moviment, va eliminar totes les fotografies que tenia amb Cristina Jiménez. La seva ex encara continua treballant al mateix restaurant.

També et pot interessar...


Comentaris
Terry
Jordi Cruz Enxampat amb una noia Això em consola, així no podran dir que surt de l'armari Ja cometa A ser Tota una institució Això d'amagar-se a un armari.

envia el comentari