Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco

Impactant proposta d'Ana Rosa a Girauta en directe

Ana Rosa ha aprofitat una entrevista a Joan Carles Girauta per oferir-li feina

Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco
Ana Rosa Quintana aprofita l'entrevista per oferir-li ser tertulià | GTRES

Els programes de televisió segueixen recollint els testimonis que deixen els resultats de les passades eleccions generals. Sens dubte, la formació de Ciutadans ha estat el gran desastre resultant de tot plegat i ara, els programes de televisió cerquen als polítics que han format part del nucli dur i que ara es troben ja fora de la formació taronja.

Aquest matí Ana Rosa Quintana ha fet un dúplex amb Joan Carles Girauta, exportaveu de Ciutadans i que avui, amb un rostre molt preocupat anunciava que a partir d'ara tornaria al sector privat en qualitat d'autònom i afrontant nous projectes que puguin venir.

Ana Rosa es declara en temps de descompte

Gairebé en temps de descompte, Quintana li confessava al seu interlocutor que el veia en molt bona forma i amb molta força per seguir participant en debats. Era llavors quan  li tirava la canya confessant que Toledo, lloc de residència del ja expolític, és a prop de Madrid i que esperava veure'l en les tertúlies del seu programa. Ell recollia el guant i quedaven entesos per començar a col·laborar plegats.

També et pot interessar...