Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge aèria del tall a La Jonquera

Un reporter d'Ana Rosa, ferit en ple directe a la Jonquera

El periodista Miquel Valls ha patit molt per mantenir la connexió en directe

Imatge aèria del tall a La Jonquera
Imatge aèria dels manifestants encapsulats per la policia francesa i els Mossos | Catalunya Diari

'El programa de Ana Rosa' ha enviat un reporter a La Jonquera, on els CDR estan bloquejant l'AP-7 que connecta França i Espanya. El periodista desplaçat fins al lloc dels fets ha tingut la mala sort de patir danys col·laterals.

  

El reporter Miquel Valls des de La Jonquera ha mostrat en directe com la tensió dels CDR s'anava augmentant, sobretot després de la maniobra de la policia francesa llançant gas pebre per retirar els manifestants. Són més de 2000 els que intenten bloquejar l'AP-7 que connecta Espanya amb França. La Policia francesa ha decidit utilitzar aquest gas per aconseguir la dissolució dels manifestants.

Miquel Valls pateix per mantenir la connexió en directe

El reporter Miquel Valls ha tingut la mala sort de patir els efectes del gas pebre, ja que es trobava en aquell mateix punt on la policia ha decidit emprar aquest recurs. Des de plató, Ana Rosa li ha preguntat al reporter pel líquid blanc que portava en els ulls, ja que Miquel Valls apareixia a càmera amb el rostre blanc. «Uns sanitaris estaven ajudant a tot aquell que s'ha contagiat pel gas pebre i ens han posat aquest líquid que ajuda a veure millor», ha comentat el reporter davant d'un moment de màxima tensió.

També et pot interessar...