Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Rivera i Toni Soler

'Està passant' s'acomiada de Rivera arreplegant els seus objectes

«Ho enviem a VOX perquè si s'han quedat els seus votants, també es poden quedar amb les seves merdes»

Albert Rivera i Toni Soler
'Està passant' s'acomiada de Rivera arreplegant els seus objectes | Catalunya Diari

El programa 'Està passant' de TV3 s'ha acomiadat d'Albert Rivera en un programa trist que perd a un gran actiu humorístic, i és per això que li han volgut fer un homenatge a la seva manera.

«Que fem aquí quan un polític plega? Li fem un homenatge i pengem la seva samarreta del sostre del plató. Ho hem fet amb la Soraya, amb Rajoy, amb tota la gent que el procés ha anat atropellant». Però asseguraven que una samarreta es quedava curta per tot el que ell ha significat pel programa i en comptes de penjar la samarreta  han decidit fer-ho amb una caixa plena d'objectes de l'exlíder de C's.

A la caixa, hi han inclòs totes les cartolines que ha anat traient als debats amb  «os habéis cargado Cataluña», una samarreta de «liberales ibéricos», la llamborda de la Plaça Urquinaona, el gosset Lucas que tant famós es va fer el dia previ al debat, imants de neveres d'alguns llocs que ha visitat com «Amer, Vic i Alsasuaۛ», les  claus dels platós de 'El Programa d'Ana Rosa' i 'Espejo Público'  on tant anava i es trobava com a casa i un bric de caldo fent referència al «Girauta, que està fet caldo perquè no ha tret l'escó de Toledo».

«Què fem? Ho enviem a Ciutadans? Millor a VOX»

Un cop tots els objectes estaven dins, han anat a penjar-ho del sostre «no a l'Albert, a la caixa». Però quan aquesta començava a enlairar-se, ha quedat encallada i no tirava més amunt. «Pesa molt, hi ha massa coses. Què fem? Ho enviem a Ciutadans? Millor a VOX perquè si s'han quedat els seus votants, també es poden quedar amb les seves merdes».

També et pot interessar...