Parlen els espies que seguien Ortega Cano per ordre de Rocío Jurado

Es tracta de tres coneguts paparazzis del nostre país

La sèrie-documental protagonitzada per Rocío Carrasco ha fet que cobrin actualitat tant el torero Ortega Cano com Rocío Jurado. I això sense oblidar, per descomptat, al seu ex (Antonio David Flores) o als fills que té en comú amb aquest: Rocío i David. Moltes són les dades que s'han revelat en aquesta producció i, entre altres, que el matrimoni entre la seva mare i el destre no era tan perfecte com semblava. Precisament, certes afirmacions que ha realitzat al respecte han servit perquè surtin a la llum aspectes desconeguts.

Així, per exemple, s'ha revelat que l'artista va demanar a uns 'espies' que seguissin els passos del seu espòs pel fet que aquest desapareixia durant hores o dies sense que sabés res d'ell. Per tant, una situació que li preocupava i la tenia intranquil·la. Aquests 'espies', que ara s'han donat a conèixer pel diari 'La Razón', es tracta de tres paparazzis molt coneguts a casa nostra: el difunt Carlos Helbert, Tino Torrubiano i Antonio Montero.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco deixa caure els problemes conjugals de la seva mare

Lògicament la seva vida i els episodis més durs de la mateixa són l'eix central de la docu-sèrie de Rocío Carrasco. No obstant això, en parlar d'aquesta, irremeiablement ha hagut de fer referència a les persones més importants per a ella, i així ha parlat en més d'una ocasió de la seva mare, la gran Rocío Jurado.

Aquesta circumstància és la que l'ha portat a deixar caure que el matrimoni de la seva progenitora amb Ortega Cano no era tan idíl·lic com s'imaginava. I és que no ha dubtat a afirmar sobre ell que «no crec que fos una decisió encertada, malauradament per a ella. Però ella ho va decidir així, estava enamorada».

Les 'escapades' d'Ortega Cano

Precisament aquesta dada ha fet que els periodistes treguin a la llum aspectes desconeguts de la relació entre Jurado i José, concretament, el diari 'La Razón' ha revelat que el torero de forma periòdica feia una cosa que no agradava a la seva dona. Exactament realitzava escapades nocturnes que duraven hores i fins i tot dies.

Així, recull les declaracions de Torrubiano al respecte: «El torero sortia de tant en tant i ho feia per la part posterior del xalet per no despertar sospites. Crec recordar que hi havia una petita porta posterior o saltava la tàpia de l'immoble de la Moraleja. I trigava hores i fins i tot, de vegades, un o dos dies a tornar».

En aquest punt, el fotògraf Antonio Montero, actual col·laborador de 'Sálvame', ha exposat que «no crec que fos una qüestió de ser infidel a la seva dona, sinó que es tractava, més aviat, de gresques amb amics. Però no era cosa de només vaig a sopar i torno, s'allargava molt més».

Precisament per aquestes circumstàncies, ha reconegut que Rocío Jurado es preocupava: «Li trucava per telèfon i el seu marit no li responia. I igual passava quan volien posar-se en contacte amb el torero altres familiars. Ningú el localitzava, era una situació desesperant. I Ortega lliurat a la diversió i a passar-s'ho bé sense pensar en el mal que causava a la Jurado».

Antonio Montero amb la cara seriosa assegut en una taula de debat i amb un got d'aigua davant
Antonio Montero va ser un dels 'espies' que va seguir a José Ortega Cano | GTRES

L'encàrrec als 'espies'

En aquest mateix mitjà s'ha donat a conèixer que va ser la cantant la que, molesta i preocupada per aquestes escapades, va voler fer un seguiment al seu espòs. Així, amb el suport del seu secretari incondicional (Juan de la Rosa) i d'un familiar, van demanar a aquests tres citats paparazzis que exercissin d''espies' del torero en moments puntuals.

Sembla que aquests fotògrafs van seguir durant un temps a Ortega Cano i les informacions que obtenien li passaven a l''intermediari', és a dir, a Juan o al familiar i aquests, alhora, feia el mateix amb Rocío Jurado. Un treball que van dur a terme sense cobrar res. I és que, com Torrubiano ha reconegut, ho van fer gratuïtament perquè «Rocío es portava molt bé amb els periodistes. Era una persona molt afectiva i mai ens va negar una foto».


Comentaris

envia el comentari