Desmunten l'entrevista de Rocío Carrasco: «Estava guionitzada i utilitzava auricular»

Una coneguda advocada ha tirat per terra l'última entrevista de Rocío Carrasco

Mentre alguns no deixen d'aplaudir el pas endavant que ha fet Rocío Carrasco després d'estar molts anys sense parlar ni tan sols per defensar-se, hi ha altres que s'estan dedicant sistemàticament a enfonsar el seu relat i destapar presumptes trampes que hauria comès en el seu afany d'obrir les ales i revelar tota la veritat sobre la seva vida.

A Telecinco apareixen col·laboradors que se la creuen al cent per cent, altres que li donen suport a mitges i altres que directament es posen al costat d'Antonio David Flores i es neguen a què se segueixi dinamitant la imatge del qui ha estat company de cadena durant molt de temps.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ara, ha aparegut una nova veu en tota aquesta història i que realment ja coneixem tots per haver alternat la seva feina com a advocada amb el de col·laboradora de televisió. Estem parlant de Teresa Bous, qui ha concedit una entrevista al portal 'Periodista digital' en què destapa punt per punt, l'última entrevista de Rocío Carrasco a Telecinco.

La lletrada anuncia que actualment està representant la model Nuria Bermúdez, qui també apareix en la docu-sèrie de Carrasco. Respecte a aquest assumpte, Bous ha confirmat que de part de la seva representada prendran mesures contra la filla de Rocío Jurado. Però això no és tot, l'advocada es nega a creure la història de Rocío Carrasco i assegura que tot el que hem vist a la televisió per boca de la protagonista de la docu-sèrie és un teatre, basat en les fantasies d'aquesta.

Teresa Bous no s'atura i va més enllà, en l'entrevista que li han fet assegura que la va estar veient molt atentament acompanyada de dos experts en salut mental i que els tres van arribar a treure conclusions que, posades sobre la taula, ajuden molt poc a la imatge de Rocío Carrasco. Entre aquestes conclusions, assegura que la protagonista de l'especial de Telecinco va basar la seva intervenció en un guió totalment estudiat i que va ajudar a donar credibilitat al que estava narrant.

Per si no fos prou, més enllà de lloar els bons dots d'interpretació de Carrasco en un plató, també assegura que en tot moment va estar assistida per un auricular, un petit auricular que porten els presentadors a l'oïda i que serveix perquè els directors dels programes els donin les ordres adequades per poder presentar el programa amb les millors de les garanties.

La veritat és que desconeixem en què es basa Bous, però també considera que el llenguatge que va utilitzar estava mesurat a consciència perquè causés l'impacte necessari en els espectadors i, a més, va assegurar que Rocío Carrasco el va acompanyar de gestos clau i que li van servir per sortir gloriosa davant el judici dels espectadors.


Comentaris

envia el comentari