URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

Demanen una dura multa a Gerard Piqué després d'una foto amb Shakira

La parella ha estat caçada fent una passejada que suposaria l'incompliment de les regles establertes per a les sortides en ple confinament

Gerard Piqué en un part de la Copa Davis el 19 de novembre del 2019
Demanen una dura multa a Gerard Piqué després d'una foto amb Shakira | cedida

Des del passat 26 d'abril les famílies espanyoles poden sortir del confinament per anar de passeig amb els seus fills menors de 14 anys tot i que sota unes estrictes normes de seguretat. Aquest relaxament de les restriccions de mobilitat va permetre la sortida dels menors després de més d'un mes tancats a casa. Es tractava d'una mesura sol·licitada per nombrosos pares de tot el país, incloent-hi a coneguts artistes com Shakira.

A través de les xarxes socials la cantant colombiana, mare de dos nens petits, publicava un extens text en què reflectia la seva empatia amb les famílies que no comptaven amb un espai exterior per sortir amb els seus fills.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coneixent la situació de pares amb nens petits en aquest difícil període de quarantena, empatitzo amb aquells que no compten amb un espai exterior o balcó perquè els seus nens respirin aire pur. Si està permès sortir a passejar gossos o adults a comprar, caldria pensar en una solució que atorgui aquest mateix dret als nens que necessiten de el sol i l'aire per a la seva salut física i mental. Urgiría a Govern a que consideri una política que permeti a un adult encarregat treure a un nen a passejar, encara que sigui subjecte a les restriccions que els experts considerin i respectant les normes de distanciament i sanitat. Els nens estan sent veritables campions en aquest drama social i hem de pensar en el seu benestar.

Una publicació compartida de Shakira (@shakira) el

A més, es mostrava partidària de cercar una fórmula per permetre la sortida controlada dels nens. «Si està permès sortir a passejar gossos o adults a comprar, caldria pensar en una solució que atorgui aquest mateix dret als nens que necessiten el sol i l'aire per a la seva salut física i mental» escrivia l'artista a Instagram.

No és d'estranyar llavors que Shakira i la seva parella Piqué aprofitessin la nova norma per sortir amb els seus fills, Milan de 6 anys i Sasha de 4. No obstant això, unes fotografies publicades el passat 30 d'abril a Twitter posarien de manifest que la parella de famosos hauria realitzat una sortida sense complir les normes indicades pel Govern.

Feliços els quatre: Shakira, Piqué, Milan i Sasha

Les passejades amb nens menors de 14 anys estan permeses sota la tutela d'un sol progenitor i han de produir-se a un quilòmetre de casa, durant una hora i un cop al dia. No obstant això, les imatges mostren com la família al complet gaudeix de la passejada.

Les xarxes socials no han trigat a criticar el fet que la parella surti junta quan només es permet la sortida d'un d'ells. A més, també es destaca el fet que ni ells ni els nens portin cap mesura de protecció, com màscares o guants, tot i que cal recordar que cap d'elles és obligatòria. 

Molts usuaris de les xarxes socials han demanat a les autoritats que investiguin el presumpte incompliment del confinament, encara que realment no hi ha garanties que aquestes fotos, que van sortir a la llum recentment, s'hagin produït durant aquesta etapa.


Comentaris

envia el comentari