Kiko Hernández rebenta 'Sálvame' amb més dades sobre els amants de Marta López

El col·laborador es va afanyar a rectificar després de la ficada de pota

Kiko Hernández entra en directe per videotrucada a 'Sálvame'. Dilluns 4 de maig de 2020
Kiko Hernández fica la pota a l'parlar sobre la relació de Marta López amb un polític | Telecinco

El serial protagonitzat per Marta López i Alfonso Merlos està molt lluny d'arribar al seu final. Cada dia que passa es van afegint noves informacions que donen lloc a noves trames que acaben esquitxant tots els protagonistes.

El passat dilluns, 4 de maig, va ser Kiko Hernández l'encarregat de desvetllar un passat de la seva amiga Marta, un passat que ella mateixa es va encarregar de desmentir per frenar el que pogués arribar a sortir a la llum. 'Sálvame' assegurava conèixer la identitat de la suposada relació que l'ex gran germana va tenir amb un home casat i el debat estava servit.

Això va donar lloc a què es comencés a especular sobre qui podria ser aquest home famós al nostre país amb qui hauria mantingut una relació i Hernández va contribuir —des de la comoditat de la seva llar on es troba confinat—  amb una informació que no va agradar gens a Marta López.

L'amistat entre els dos col·laboradors dóna a Kiko l'oportunitat de donar informació veraç sobre l'ex de Merlos i el primer que va voler deixar clar és que ella no havia mantingut cap relació amb un altre home mentre estava amb Alfonso, quedant així aclarit qualsevol dubte.

Relacions amb dos futbolistes i un 'lapsus' amb un polític

Kiko ha comentat que Marta havia tingut dos relacions amb dos futbolistes de primera divisió i, a la pregunta de Jorge Javier sobre si també amb un polític, el col·laborador va respondre afirmativament. Aquesta informació va causar un enrenou al plató i la protagonista no va trigar a obligar Kiko a rectificar: «M'he confós, no ha tingut res amb cap polític» afirmava mentre a plató els seus companys no podien aguantar les rialles.

«Va ser en temps de 'Crónicas Marcianas', fa 18 o 19 anys i la memòria em falla, era una altra companya no Marta» es va afanyar a explicar Hernández. No obstant això, la seva informació ja sobrevolava pel programa i a cap dels presents va convèncer l'explicació de Kiko, per molt que ell continués afirmant que s'havia equivocat de persona i reiterant que Marta López no havia estat amb cap polític famós.


Comentaris

envia el comentari