Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja

Demanen a Telecinco que no emeti més 'La isla' per ser «cruel i un engany»

La tercera edició de 'La Isla de las Tentaciones' ha introduït novetats

Ja ens van avisar que la tercera temporada de 'La Isla de las Tentaciones' tindria una novetat: els concursants poden saber a l'instant si les seves parelles estan sent infidels. La presentadora, Sandra Barneda, s'ha encarregat d'explicar-ho als concursants. 

Segons han explicat des del programa, aquesta 'llum de la temptació' s'il·luminarà cada vegada que una de les parelles sobrepassi el límit. Ara bé, els límits no només són carnals, sinó que poden ser les mirades, un petó o els balls, entre altres. Així doncs, segurament, l'alarma no deixarà de sonar durant tot el concurs. 

L'estafa de la 'llum de la temptació'

La 'llum de la temptació' es convertirà en un autèntic malson per als concursants, ja que el programa decideix quan s'encén l'alarma i quan s'explica el que ha passat.

Malgrat tot, sembla que aquesta edició de 'La Isla de las Tentaciones' serà més tranquil·la que les anteriors, ja que en la passada edició hagués sonat l'alarma des del primer dia. Els joves de la tercera temporada s'han mostrat cohibits, nerviosos i fins i tot dubitatius davant els solters i les solteres que se'ls posaven davant.

Marina, la nova Fanny?

No obstant això, entre tant respecte i formalisme, hi ha una concursant que ha cridat l'atenció per manifestar que sent afinitat per un dels solters, 'Lobo'. Marina, concursant que ha entrat amb parella, pot ser una de les protagonistes del primer conflicte del programa, ja que la seva parella no s'ha pres gaire bé la confessió.  

A les xarxes socials ja es parla sobre Marina i la confessió que ha fet en trepitjar terra a República Dominicana. De fet, la jove assegura que ha decidit participar en el 'reality' per fer encendre l'espurna que mai ha tingut amb la seva parella després de cinc anys de relació.

Encara que Marina i la seva parella consideren que estan molt units, l'audiència ja afirma que serà la primera parella a trencar la relació. Cal recordar que la infidelitat ja existeix en aquesta relació. 

La veritat és que Marina no és l'única concursant que està a punt de caure en les mans d'una temptació. Manuel, parella de Lucía, no deixa de plorar perquè se sent molt culpable per la seva infidelitat. No obstant això, quan Lúcia no està davant, la història canvia i el concursant es mostra interessat a conèixer a totes les temptacions, especialment a Nahia.

Quan Manuel ha vist a Nahia tot ha canviat. «A veure què passa», ha manifestat el gadità en cedir la seva primera cita a una de les temptadores.