Irene Rosales, col·laboradora de 'Viva la vida'

Irene Rosales trenca el seu silenci i aclareix els polèmics àudios d'Isabel Pantoja

L'esposa de Kiko Rivera ha donat suport públicament al seu marit i ha desmentit la seva sogra

Irene Rosales s'ha vist enmig del conflicte entre el seu marit (Kiko Rivera) i la seva sogra (Isabel Pantoja) per l'herència de Paquirri. En tot moment, ha intentat no ficar-se en l'enfrontament entre mare i fill. No obstant això, ara ha decidit parlar de forma alta i clara. En concret, s'ha vist en la necessitat de trencar el seu silenci per fer esment als polèmics àudios que la cantant va enviar a la seva néta (Ana) pel seu aniversari. Ho ha fet per, sense cap dubte, donar suport al seu espòs i deixar en evidència a la 'tonadillera'. Així, ha aclarit la veritat d'aquests missatges de so que tant estan fent parlar.

Els àudios d'Isabel Pantoja

Cal retrocedir en el temps fins el passat mes de desembre per trobar l'origen de la polèmica sobre aquests arxius d'àudio. En concret, va ser en aquesta data quan Ana, una de les filles de Kiko Rivera i Irene Rosales, va complir 5 anys. El fet que la seva àvia no anés a veure-la, pel conflicte amb el DJ, va fer que aquesta la felicités via WhatsApp. Així, li va enviar uns àudios. Uns àudios que no van agradar gens als pares de la petita. I és que la mare d'aquesta els va qualificar d'«inapropiats». Tant és així que Rosales va dir dels mateixos que «jo hagués enviat un altre tipus d'àudios, com es mereix una nena de cinc anys».

Ara, dos mesos després, Kiko Rivera ha revelat el contingut d'aquells en l'entrevista que ha realitzat per a 'Lecturas'. I ho ha fet realment enfadat. Sí, perquè, segons ell, Isabel Pantoja hi deia coses d'aquest tipus: «Sóc la teva àvia, que creuen que estic morta, però he ressuscitat!» o «Si la teva mare té temps entre tele i tele, que et posi aquest àudio». Unes paraules aquestes que van molestar moltíssim Kiko Rivera, tant és així que va comentar: «Em sembla fora de lloc. Em vaig enfadar molt».

Isabel Pantoja intenta quedar bé

Després de desvelar el fill de la tonadillera el contingut d'aquests àudios, la cantant ha intentat 'rentar la seva imatge' de forma pública. Per això, no ha dubtat a mostrar a l'equip de 'El programa de Ana Rosa' el contingut de dos d'aquests missatges que va enviar. Així, en aquest espai s'ha revelat que ella li diu a la seva néta que l'estima i que quan passi el coronavirus es tornaran a veure. Això sense passar per alt que, plorant, també li exposa que té un regal guardat per donar-li i que li demana que no s'oblidi d'ella.

Irene Rosales trenca el seu silenci

Després de descobrir-se en el programa matinal de Telecinco el contingut d'aquests àudios, Kiko Rivera ha estat el que ha quedat en evidència davant del públic. Sí, perquè aquests missatges vénen a exposar que ha mentit sobre les paraules de la seva mare. I l'esposa del jove, Irene Rosales, no està disposada a permetre que el seu marit quedi malament. Per això, ha decidit parlar al respecte al programa en el qual col·labora, 'Viva la vida'. Així, en ell ha deixat molt clar que «no eren dos àudios, eren tres. N'hi ha dos que són súper semblants, però el primer és el més ofensiu, per la situació que jo acabava de passar».

Així mateix, ha deixat palès que el seu marit no els va escoltar i no els ha explicat de manera literal. Això sí, ha exposat de manera clara que, tot i això, «mentir no menteix». El fet que Irene Rosales hagi revelat que eren tres àudios i no dos, com Isabel Pantoja ha filtrat, ha deixat en xoc els companys de la jove. Una jove que ha afegit sobre aquest tercer àudio: «Jo no ho l'ensenyaré, però et puc dir el que diu l'àudio i el perquè em molesta, tenint en compte que acaba de morir el meu pare. Ella diu 'he ressuscitat, em donaven per morta' i això m'ha caigut molt malament».

I és que, com ha reconegut, ha patit molt perquè «m'he hagut d'asseure amb les meves filles per explicar-los en menys d'un any que el seu avi i la seva àvia han mort. Per això, no procedia». Així mateix, l'esposa de Kiko Rivera s'ha mostrat molt enfadada per la manera d'actuar aquests dies de la seva sogra: «Ha explicat una veritat a mitges. Si envies aquests àudios a la premsa, envia també el primer».