ÚLTIMA HORA

⚫ Mor el cantant català Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró

La nova feina d'Ana Soria que l'uneix al jutge Baltasar Garzón

La parella d'Enrique Ponce hi farà les pràctiques universitàries aquest estiu

Ana Soria en una terrassa
Ana Soria, en una fotografia penjada al seu compte d'Instagram. | Instagram @anasoria.7

Ana Soria va saltar a la fama després de sortir a la llum la seva relació amb el torero Enrique Ponce. Tots dos es van convertir en la parella de l'estiu i van acaparar tota l'atenció de la premsa rosa, amb permís de Paloma Cuevas, la tercera implicada en aquesta relació després de conèixer el seu divorci amb el torero. Tant Ponce com la seva exdona estaven acostumats a estar en el focus mediàtic, però als seus 22 anys, Ana Soria mai no havia escoltat el seu nom en els mitjans de comunicació.

Ana Soria està centrada en la seva carrera malgrat la seva sobtada popularitat

De la nit al dia, la jove d'Almeria es va convertir en tota una celebritat a casa nostra. Tot i portar una vida tranquil·la i aliena als mitjans de comunicació, aquesta estudiant universitària ha disparat el nombre de seguidors al seu compte d'Instagram. No obstant això, aquesta inesperada i sobtada popularitat no ha fet que Ana Soria abandoni la seva carrera de Dret per convertir-se en 'influencer' o model de marques.

No hi ha dubte que la d'Almeria podria dedicar-se ara al món de la moda o les xarxes socials. La seva bellesa i la seva creixent fama serien dues grans bases per a començar el seu camí en aquest món. No obstant això, sembla ser que Anna Soria no està interessada en emprendre aquest tipus de projectes i està completament centrada en finalitzar la carrera de Dret.

Ana Soria farà les pràctiques universitàries aquest estiu en un despatx d'advocats

Establerta a la seva estimada Almeria natal juntament amb Enrique Ponce, i a prop de la seva família, la jove cursa el tercer any de carrera i vol aprofitar aquest estiu per fer un important pas endavant. Segons ha avançat el portal taurí 'Eurotoro', Ana Soria farà aquest estiu una passantia universitària en un despatx d'advocats. Concretament, al despatx que dirigeix el conegut exjutge Baltasar Garzón.

La mateixa font assegura que la nòvia del torero és «molt més seriosa i profunda que la imatge que els mitjans volen donar d'ella» i no descarta estudiar en el seu dia l'oposició a la Fiscalia. D'aquesta manera, estar sota les directrius de Baltasar Garzón i de la seva parella, Dolores Delgado, l'actual fiscal general de l'Estat, serà una gran oportunitat d'aprenentatge per a Ana Soria.

Quina és la relació entre Ana Soria i l'exjutge Baltasar Garzón?

Segons ha pogut confirmar 'LOC', Baltasar Garzón i el pare d'Ana Soria, Federico, són íntims amics. «Es van conèixer quan Garzón va arribar a Almeria des de Vitòria, el 1983, amb la seva dona i dos dels seus fills. Aquí no coneixia ningú però de seguida va fer un grup d'amics entre els quals es trobava Federico, advocat i molt bona gent. Tenen la mateixa edat, es van fer íntims i compartien moltes aficions, com la caça, els toros o els partits de futbol sala en un equip on Garzón era porter», explica una persona pròxima a les dues famílies.

D'aquesta manera, estem parlant d'un vincle que s'ha mantingut durant gairebé quatre dècades i que ha portat a Ana Soria a veure l'exjutge pràcticament com un oncle. De fet, segons assegura la mateixa font a 'LOC', Federico i la seva dona, Ana Moreno, van triar Garzón com a padrí del seu fill José, germà gran d'Ana Soria.


Comentaris

envia el comentari