Lydia Lozano al plató de 'Sálvame'

El 'zasca' de Lydia Lozano a María Teresa Campos després de reaparèixer a la televisió

Els col·laboradors de 'Sálvame' s'han mostrat especialment durs amb l'entrevista que María Teresa Campos ha fet a 'Viva la vida'

Aquest dissabte, 23 de gener, María Teresa Campos tornava a seure a 'Viva la vida' per concedir la seva última entrevista. Lluny de ser una entrevista amable i emotiva, la periodista ha sortit totalment esquitxada per la polèmica després de tenir diverses topades amb Emma García després que aquesta la sotmetés a alguna que altra pregunta incòmoda. Com era d'esperar, l'entrevista no ha passat desapercebuda i ja han començat a sorgir algunes declaracions per part dels seus companys de cadena. La primera a manifestar-se ha estat Lydia Lozano, que no dubtava a valorar la intervenció de la malaguenya i mostrar-se especialment crítica amb ella.

«Només veiem relaxada a Maria Teresa Campos quan va al plató de Broncano», sentenciava Lozano deixant entreveure que no li havia agradat gens l'actitud de la presentadora al llarg de tota l'entrevista. A més, la periodista no ha dubtat a assegurar que Maria Teresa Campos era perfectament conscient que se li anava a preguntar sobre els seus conflictes amb Jorge Javier Vázquez i Isabel Gemio.

«Quan s'ha començat a tocar el tema d'Isabel Gemio ja era com 'no he vingut a parlar d'això. Està tancat'. Ella ha volgut tallar el tema des del minut 1 i nosaltres volíem sentir què havia passat, si parlaria amb Isabel Gemio, etc.», afirmava Lozano, qui s'ha sentit totalment dedebuda amb l'entrevista i l'actitud de la presentadora davant les preguntes que anaven sorgint a plató.

Els col·laboradors de 'Sálvame' opinen sobre l'entrevista

Per la seva banda, María Patiño també ha volgut opinar sobre l'entrevista i donar-li la raó a la seva companya Lydia Lozano. La gallega no dubtava a admetre que el que havia vist l'audiència aquest dissabte passat a 'Viva la vida' era una Maria Teresa en «estat pur, en l'estat que tots coneixem. L'estat que passa de líquid a gasós en un obrir i tancar d'ulls». «És més fàcil pujar a les altures amb el vertigen que fer una entrevista a la Campos», sentenciava la presentadora de 'Socialité' aplaudint el caràcter i la temprança que havia mantingut Emma García en tot el que va durar la conversa.

Kiko Matamoros, però, es mostrava molt més benvolent amb la matriarca les Campos assegurant que «des del punt televisiu ens interessa més aquesta María Teresa que una altra. Ha tret les ungles en algun moment, però no ha estat el que es va viure a 'Sábado Deluxe'. Parcialment la lliçó l'ha après. Crec també que les seves filles, sobretot la Carmen, ha volgut col·laborar a major glòria de l'espectacle i li han trepitjat un ull de poll a la mare que no està disposada». Seguint la mateixa línia que Matamoros es trobava Alonso Caparrós, qui no dubtava a afirmar que «Teresa està en un punt que vol ser alguna cosa, però no pot deixar el que és: més que res és personatge». A més, el col·laborador no dubtava a qualificar la periodista com un «animal televisiu».

«M'agrada molt aquest brot d'enuig amb Emma, m'agrada que defensi les seves coses i que busqui el que ella creu que ha de ser que és el reconeixement i una entrevista tranquil·la encara que sigui impossible», sentenciava finalment Caparrós, qui no s'esperava menys de la veterana presentadora. L'últim a opinar sobre l'entrevista ha estat Antonio Rossi, qui no ha dubtat a assegurar que la periodista ha mantingut una actitud «conciliadora», durant l'entrevista i que el seu únic error ha estat no haver donat una resposta contundent a les preguntes d'Emma García: «Sabia que sortirien aquests temes perquè era una entrevista d'actualitat».