YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Coto Matamoros reapareix per destrossar al seu germà Kiko: «Degenerat»

L'excol·laborador de televisió ha parlat amb molta duresa del seu germà bessó

Kiko Matamoros
Kiko Matamoros, en una imatge d'arxiu. | Telecinco

Kiko Matamoros porta temps sent atacat per la seva ex, Makoke, i ara a aquests atacs s'ha sumat el seu germà, Coto Matamoros. El que va ser polèmic col·laborador de televisió a 'Crónicas Marcianas' ha decidit tornar a tenir protagonisme en els mitjans. I per això no ha dubtat a carregar durament contra el seu bessó, amb el qual fa anys que no es parla.

El retorn de Coto Matamoros

Com hem dit, Coto es va convertir en un dels col·laboradors més habituals de la dècada dels 90 i de principis del segle XXI de Telecinco. I és que la seva presència generava polèmica per les seves controvertides opinions i perquè no tenia pèls a la llengua. És més, els seus moments més àlgids, quant a popularitat, van arribar amb els enfrontaments que va viure amb el seu germà Kiko a la televisió. Enfrontaments alguns dels quals van resultar realment vergonyosos.

No obstant això, després del seu èxit, va arribar la caiguda. Una caiguda que va suposar no només el distanciament absolut del seu germà bessó sinó també la seva entrada a la presó. I, després de complir la seva condemna, va decidir anar-se'n fora d'Espanya per començar una nova vida. Va marxar fins a la Republicana Dominicana, on ha estat exercint de 'coach' espiritual durant un temps. No obstant això, ja ha tornat a Espanya. Així, ara està vivint en un poble d'Alacant, El Campello, i té una vida allunyada dels mitjans. Però ha decidit tornar al focus de l'actualitat amb una entrevista que ha concedit a 'La Razón' i amb un pròxim projecte d'un programa en línia. Entrevista, aquesta, en què carrega durament contra Kiko.

Coto sobre Kiko: «És un degenerat»

El principal motiu que ha portat Coto Matamoros a concedir una entrevista és la recent confessió que va fer el seu germà a la televisió. En concret, ens estem referint al fet que a 'Sábado Deluxe', Kiko Matamoros va reconèixer que consumeix cocaïna des que té quinze anys. Sobre aquesta declaració, el que va ser polèmic col·laborador ha manifestat: «S'ha tirat vint anys negant que es drogava. Em desqualificava per ser drogoaddicte i ara diu que és cocaïnòman des dels 15 anys per dir drogoaddicta a Makoke. És el tipus més roí que trepitja la terra».

És més, no ha dubtat a afegir que «Kiko és un degenerat i en l'entrevista hagués pagat per matar Makoke. Ha arribat al límit de l'obscenitat i ha demostrat una misèria estratosfèrica, una fatxenderia amb la seva dona i una brutícia infinita. Ha perdut la poca dignitat que li quedava». Precisament parlant de les drogues, s'ha recordat en l'entrevista que Coto va acabar a la presó per traficar-hi. Una situació sobre la qual ell es va defensar en el seu moment al·legant que el seu germà havia estat «el veritable responsable i artífex de tot (...) Jo vaig ser el ximple que va passar la cocaïna».

Inexistent relació entre els germans

De la mateixa manera, no podem passar per alt que la relació entre Coto i Kiko és nul·la des de fa anys. I el primer no té intenció que les coses canviïn. Tant és així que ha manifestat: «No em plantejo un acostament a ell. Si jo fos just li hauria d'haver ficat vint o trenta querelles criminals». Una possible reconciliació que tampoc és vista com a possible per Kiko Matamoros, queno ha dubtat a expressar en els mitjans de comunicació que «no sé res de Coto ni vull saber-ne. No obstant això, li desitjo el millor. Que sàpiga que no el recordo amb rancor».

És més, ha assenyalat també que «no tinc necessitat que entri en la meva vida. Que li vagi bé, no li desitjo cap mal perquè, evidentment, és el meu germà. Però no vull saber res d'ell». Això sense passar per alt que a l'entrevista que Maria Teresa Campos li ha fet a Kiko Matamoros, aquest darrer ha dit sobre Coto que «és una persona que m'ha perjudicat molt. Ell és el seu major enemic». No obstant això, no sabem si el col·laborador de 'Sálvame' Segueix pensant igual després de les declaracions que el seu bessó ha fet a 'La Razón'. Caldrà esperar per veure si decideix opinar-ne o no.


Comentaris

envia el comentari