Primer pla de Belén Esteban plorant

La denúncia que Belén Esteban no esperava: un milió d'euros

Belén Esteban ha estat testimoni del problema amb un àtic a Cadis

Belén Esteban s'ha quedat sense paraules quan ha descobert la denúncia que Paz Padilla haurà d'afrontar pròximament.

Després del seu enfrontament criticat durant una de les emissions de 'Sálvame', sembla que la gaditana no aconsegueix aixecar el cap. El seu lloc a Telecinco perilla i també ha de fer front a altres problemes personals.

Res comparat amb tot el que Belén Esteban està vivint. Ha viatjat fins a Dubai per presentar els seus productes gastronòmics i apareix estupenda a la portada d'una revista.

Paz no ho ha vist gens bé. Ara, els mateixos veïns que té han començat la guerra en contra seva a causa d'unes obres domèstiques. 

Primer pla de perfil de Paz Padilla amb el rostre seriós
Paz Padilla no passa pel millor moment. | GTRES 

El mes de juny passat, la companya de Belén Esteban es va comprar un àtic luxós en una de les millors zones de Cadis. Encara que al principi semblava ser un somni fet realitat, al final s'ha acabat convertint en un autèntic malson per a la presentadora.

Segons ha publicat aquest dimecres la revista 'Lecturas', en exclusiva, els veïns de Paz Padilla podrien denunciar-la. El motiu seria una modificació dels elements comuns sense comptar amb l'aprovació de la comunitat.

Belén Esteban s'assabenta de la tragèdia de Paz Padilla

Belén Esteban no tenia ni idea dels problemes legals a què, molt possiblement, haurà de fer front Paz Padilla. Des de la seva sonada discussió, la relació entre totes dues s'ha refredat considerablement.

Per posar terra pel mig, la humorista s'ha mudat a la seva estimada ciutat de Cadis. Es tracta d'un espectacular àtic de 300 metres quadrats amb cinc dormitoris, quatre banys i sis terrasses des de les quals pot gaudir de les espectaculars vistes de la zona.

Des de Nadal, la companya de Belén Esteban ha pres la decisió de canviar el seu lloc de residència a aquest luxós immoble. Així, pretenia allunyar-se de les polèmiques en què s'ha vist implicada les últimes setmanes.

Pau Padilla i Anna Ferrer
Pau Padilla i Anna Ferrer | La Notícia Digital

Però sembla que la felicitat ha durat poc. Paz Padilla va pagar gairebé un milió d'euros per l'immoble; operació que va poder fer demanant una hipoteca i venent algunes de les seves antigues propietats. A aquesta quantitat caldria sumar-li la reforma corresponent.

Aquestes obres han provocat la guerra entre la presentadora i la resta de veïns. Segons apunta la capçalera, la comunitat de propietaris està molt molesta amb Paz per haver construït unes finestres en una zona comuna sense haver consultat abans la comunitat.

Encara no se sap si la resta de propietaris prendran mesures legals contra Paz Padilla. Però si es dugués a terme el judici, la companya de Belén Esteban hauria de fer front a una possible i quantiosa indemnització.

Paz Padilla s'allunya de 'Sálvame'

Des de la seva forta topada amb Belén Esteban, Paz Padilla no ha tornat. Sembla que l'artista ha decidit allunyar-se del focus mediàtic i ha optat per canviar el lloc de residència. El seu únic objectiu és poder seguir amb la seva vida allunyada de tota mena de polèmiques.

Fins i tot, ha deixat de seguir Belén Esteban a Instagram, gest que denota clarament que la distància entre elles és irreconciliable.

Aquesta decisió va ser impulsada després de la sonada discussió que es va viure fa unes setmanes al plató de 'Sálvame'. Després d'assegurar, a través de les xarxes socials, que les vacunes contra la COVID-19 «no serveixen per a res», la presentadora es va convertir al centre de totes les crítiques.

Muntatge fotogràfic de Belén Esteban i Paz Padilla amb els rostres seriosos
Belén Esteban i Paz Padilla, l'enfrontament que ha deixat 'Sálvame' potes enlaire. | La Noticia Digital 

Una de les persones més dures amb Paz Padilla va ser Belén Esteban. Per a la col·laboradora, el missatge que va transmetre per Instagram va ser una cosa innecessària. «Crec que has ficat la pota i no saps com canviar-ho. Sincerament, crec que Paz no creu en la vacuna».

Però va assegurar que ella no és antivacunes ni negacionista. Així i tot, la conversa va arribar fins al punt que l'actriu no s'ho va pensar dues vegades a l'hora d'amenaçar la seva companya.

«Perquè tu ho diguis, oi?», va respondre Paz Padilla visiblement enfadada. «Crec que t'has passat[...]Si vols, anem a un jutjat i posem les proves».