Primer pla d'Antonio Resines amb posat seriós

Una denúncia embruta la recuperació d'Antonio Resines a l'hospital

Antonio Resines ha vist com algú es feia passar per ell a les xarxes socials

El món de la interpretació fa un mes i mig molt que està pendent de l'estat de salut d'Antonio Resines. Les últimes notícies sobre ell eren força esperançadores. Divendres passat 28 de gener abandonava l'UCI de l'hospital Gregorio Marañón de Madrid.

Portava ingressat a la Unitat de Cures Intensives des del 22 de desembre a conseqüència d'unes complicacions derivades del coronavirus. Ara ja es recupera a la planta, pendent de rebre l'alta mèdica durant els pròxims dies.

Resines havia rebut les dues vacunes i estava pendent de la dosi de reforç. Fins i tot més d'una vegada va fer una crida a la població per vacunar-se i posar fre d'una vegada per totes a la pandèmia. Va estar en tot moment molt implicat.

Antonio Resines, en una imatge d'arxiu.
Els companys d'Antonio Resines confien a veure'l recuperat en poc temps | EP

En aquest temps hi va haver molta incertesa pel que fa al seu estat de salut. Tant la seva dona com el fill van evitar pronunciar-se en públic sobre l'evolució. Tota la informació que es coneixia era a través dels amics de l'actor.

El primer missatge que va fer saltar totes les alarmes va ser el de Santiago Segura, que sol·licitava «resar» per ell. A mesura que passaven els dies, altres companys de professió anaven revelant petits detalls de la seva situació. Coincidien sempre que evolucionava favorablement, malgrat que reclamaven paciència.

Tampoc no eren partidaris d'entrar en massa detalls, possiblement per ordres de la família. Van optar per ser molt hermètics des del primer dia, intentant centrar tots els esforços en la recuperació de l'actor.

Això va poder provocar en algun moment que s'especulés amb el possible agreujament del seu estat. Per sort, el seu entorn ja està molt més tranquil després de conèixer la setmana passada el trasllat a planta.

El més curiós de tot passava dissabte, només un dia després que Antonio Resines sortís de l'UCI. Des del compte de Twitter es va escriure el següent missatge. «Gràcies per les piulades, és molt difícil contestar a tots, però gràcies per tot el que doneu», es recollia al perfil.

Aquestes poques paraules van ser molt agraïdes per part dels seus seguidors, que respiraven molt més alleujats després de llegir-lo. Era un símptoma que millorava els problemes.

Antonio Resines en un plató de televisió
Antonio Resine va veure com suplantaven la seva identitat a les xarxes socials | Europa Press

Una mica més tard es va poder llegir un altre text. «Vull donar les gràcies a totes les amistats que m'han acollit a casa durant aquest road trip que va arribant al final». Davant el contingut d'aquest missatge, els seus amics i fans es van adonar ràpidament que hi havia alguna cosa estranya.

L'actor no n'havia escrit res. Pel que sembla, un usuari va suplantar la seva identitat i fent-se passar per ell va intentar enganyar tothom a través de les xarxes socials.

El lleig gest amb Antonio Resines mentre es recupera a l'hospital

Les piulades recollides el perfil de l'actor van ser eliminades. Un usuari explicava tot el que havia passat. «Aquest compte ha fet servir la situació d'Antonio Resines per fer-se passar per ell amb un fals compte oficial», va dir.

Pla general d'Antonio Resines durant un programa a La 1
Antonio Resines encara s'està recuperant | Europa Press

La intenció que tenia era «sumar seguidors i després ha canviat Yarel Le». En molt poc temps va aconseguir captar 4000 nous followers. «Jo ja la vaig denunciar, es mereix que el denunciem», assegurava.

El malestar era evident entre la gent que admira l'intèrpret càntabre. No entenien que es pogués jugar així amb la vida d'una persona, fent-se passar per ell en aquest moment.

Mentrestant, Antonio Resines es recupera a l'hospital, en un procés llarg i que requereix molta prudència. Cal no oblidar que és un pacient de risc per uns problemes de salut que va tenir en el passat.