Muntatge en primer pla de Kiko Rivera i Irene Rosales

La infidelitat que podria trencar el matrimoni d'Irene Rosales i Kiko Rivera

Irene Rosales rep un nou cop i està més distanciada que mai del seu marit

Irene Rosales veu com el seu marit continua sent el centre de les crítiques de la premsa rosa per nombrosos temes. Entre la seva tempestuosa relació amb la seva mare, l'exclusiva humiliant la seva germana o el veto de Telecinco, no hi ha dia tranquil a la vida del DJ.

El cas és que aquest dijous, la seva situació personal ha anat a pitjor quan se n'ha assegut a parlar a Sálvame el paparazzi Pablo González.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Irene Rosales no està gaire contenta amb el seu marit últimament | GTRES

L'andalús ha estat molt contundent sobre la relació d'Irene Rosales i Kiko Rivera, que per a ell està trencada. Aquest coneix perfectament els moviments del fill d'Isabel Pantoja i ha llançat en directe diverses informacions que han deixat sense paraules l'audiència.

Situació insostenible entre Irene Rosales i el seu marit

Entre les exclusives que ha revelat Pablo crida l'atenció una que versa sobre la convivència entre Irene Rosales i el seu marit. Sembla que les baralles entre tots dos estan a l'ordre del dia, segons el famós paparazzi andalús.

«Hi ha una veïna que m'ha dit que vagi amb una gravadora a la nit perquè les veus se senten des del carrer. Irene Rosales diu a Kiko que hi ha de confiar i l'altre li diu que fa el que li dona la gana», començava la seva confessió.

«Sempre estan discutint per qüestions de diners. Ella és la que controla els diners perquè ell no torni a caure en el que va caure en el passat», ha dit aquest dijous.

Fotomuntatge de Kiko Rivera i Irene Rosales
Irene Rosales i la seva parella no comencen gaire bé el 2022 | Catalunya Diari

D'altra banda, Irene Rosales estaria més que preocupada que mai per les filles. La dona de Kiko vol «custodiar d'alguna manera que les filles no perdin l'herència del que té Kiko. Una manera és posant-ho tot a nom de les filles, i ja han començat els tràmits», ha revelat Pablo.

El DJ hauria estat «deslleial a Irene Rosales per Nadal», segons Pablo González

La revelació més important i en què Pablo ha donat més detalls ha estat una possible deslleialtat del DJ a la seva dona.

«Vam estar darrere aquest tema, es va celebrar un dinar entre amics, van tancar un restaurant i totes les cortines. A la meitat de la nit, van portar una taula per barrejar i allà van acudir noies, cosa que Irene Rosales no sabia», afirma 'El Calvo'.

El paparazzi Pablo González
Irene Rosales i Kiko podrien estar separats, segons el paparazzi Pablo González | Mediaset

«Va tenir un tonteig, ho anomenarem així, amb una d'aquestes noies. Una de les persones que va estar en aquella festa va dir que van passar a paraules grans. I fins i tot hauria fet signar un contracte de confidencialitat a la gent que hi assistiria», ha revelat.

«Viuen sota el mateix sostre, però estan separats»

Pablo 'El Calvo' no ha volgut finalitzar la seva entrevista sense donar el més gran dels titulars de tota la seva xerrada amb Jorge Javier Vázquez. Pel paparazzi, «Kiko i Irene Rosales viuen sota el mateix sostre, però estan separats». Una afirmació rotunda que ha enlletgit l'amic del DJ, Rafa Mora.

El valencià ha assegurat que ha parlat amb tots dos i li han dit que «Irene Rosales dona suport a Kiko fins al final. Ella està al seu costat i com a parella estan fenomenal. Kiko no té cap problema econòmic, i moltes de les coses que has dit les hauràs de demostrar en un jutjat».

Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient
El marit d'Irene Rosales estaria passant per un dels seus pitjors moments al seu matrimoni | GTRES

Finalment, Pablo González ha deixat clar que Kiko segueix sortint de festa i el seu còmplice més gran és el seu agent. Un home en qui també confia Irene Rosales, de manera que, segons Pablo, estaria fallant a la dona del DJ.

«Un dels que ajuda a Kiko és el seu representant, en què Irene Rosales té una gran confiança, però li falla. Ell fa tripijocs per fer festa amb els seus amics amb l'excusa de gravar disc. Per exemple, a Matalascañas va sortir de festa», ha conclòs.