El desafortunat comentari d'Alfred García que enfada als seus seguidors

L'entrevista està farcida de moments insòlits

Alfred García en una sessió de fotos
Alfred García va anunciar que deixava temporalment la música | GTRES

D'ençà que Alfred García aparegués a l'acadèmia d''Operación triunfoha deixat grans moments de desconcert a tots els seus seguidors, que en moltes ocasions, no han sabut com interpretar les actituds i reaccions del seu ídol musical.

Un cop ha sortit del concurs televisiu, s'ha anat desmarcant de la primera plana mediàtica per apropar-se a un estil alternatiu i allunyat de la música més comercial. Però malgrat això, les seves declaracions als mitjans de comunicació segueixen sent notícia per les seves respostes més inversemblants.

Les xarxes s'enfaden amb ell

El cantant ha concedit una entrevista a un mitjà de comunicació per parlar del seu nou llibre de poesia. El reporter que l'entrevistava li ha preguntat si li agradaria sentir les seves poesies en veu dels seus seguidors. Seguidament el cantant ha rigut i ha respòs clarament que no. Aquesta resposta s'ha fet viral i ha aconseguit un munt de comentaris que recriminen la resposta del cantant i el jutgen de tenir poca humilitat, davant de l'afecte que li tenen tota la gent que segueix la seva trajectòria musical i ara literària.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari