Imatge de Paz Padilla

El desafortunat comentari de Paz Padilla als col·laboradors: «Morireu aviat»

La presentadora ha arribat a dir que potser els atropella un camió i s'acaba tot

Des que Paz Padilla va perdre el seu marit, l'advocat Antonio Juan Vidal, aquesta ha iniciat un camí sense retorn d'anàlisi i aprenentatge sobre la mort i les pèrdues d'éssers estimats. Ja en la seva primera aparició al 'Deluxe', la presentadora va mostrar una opinió molt severa en contra de la vida i la felicitat, afirmant que des que naixem hauríem d'estar preparant-nos per la mort. Un treball que ella assegura que li ha servit, però que sense cap mena de dubte, xoca contra els ideals de la felicitat i del pensar sempre en positiu.

Padilla va assegurar que no es pot témer la mort, una cosa que segurament moltes persones poden compartir, però la seva fixació per la mort està començant a incomodar ja alguns espectadors i els seus propis companys, que consideren que potser està portant la seva teoria a un extrem massa sever i que pot incomodar tots aquells que potser no pensen com ella. Sense anar més lluny, ahir va fer plorar Lydia Lozano, fent referència a la mort, quan la seva companya encara no fa ni quinze dies que ha perdut el seu germà a conseqüència del coronavirus.

No havien passat ni quatre hores des de l'última vegada que havia parlat de la mort, quan ho ha tornat a fer, parlant i promocionant el seu pròxim llibre, que presentarà la setmana que ve. Aquest, com no pot ser d'una altra manera, parla de la mort i de la mort. Un treball que ella mateixa assegura que li ha ocupat moltes hores i que l'ha portat a analitzar la mort des de molts angles. En veure que de nou havia de fer un discurs sobre les pèrdues, els seus companys li han demanat que canviés de tema, ja que Lydia encara té molt recent l'adeu al seu germà. Però Paz no ha volgut abandonar aquest fil.

La còmica ha insistit que s'ha de parlar més de la mort, cosa que no ens semblaria malament si ho fes amb els seus amics prenent el te. Però potser en un programa vist per tanta gent gran, que l'únic que busquen és evadir-se, no és el millor discurs que pot compartir davant les càmeres. Padilla ha volgut exemplificar la importància de tenir present la mort, posant un exemple fora de lloc i que sobrepassa tots els límits.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La presentadora ha dit als col·laboradors que anessin amb compte perquè tots moririen aviat. Fins i tot ha afirmat que un dia els pot atropellar un camió i s'acaba tot, sense tenir-ho planejat. Un exemple molt lleig, que no s'hauria ni d'arribar a pronunciar, cosa que no ha importat a la presentadora.

Jorge Javier, cansat de la filosofia de la seva companya

Abans de final d'any, Paz Padilla va coincidir amb Jorge Javier Vázquez pels passadissos de Telecinco . El presentador, com és habitual en ell, va fer referència al seu èxit i la seva fama, cosa que no va agradar a Padilla, que va començar a deixar-li caure teories morals sobre l'ego i la humilitat, frases que el seu company no va voler acceptar.

Tant va ser així, que el català li va dir que estava fart de la seva filosofia i la va arribar a denominar com a barata, donant a entendre que no comprava per res els seus arguments. Uns arguments que, de nou, s'han tornat a qüestionar i que cada vegada generen més rebuig en els espectadors, que no entenen l'actitud contínua de la presentadora, que ha arribat a afirmar que la seva missió ara és divulgar la mort, una mort que a la vegada, molts desitgen que tardi a arribar per a ells.