Àlex Casademunt, cantant i artista mort als 39 anys el 2 de març de 2021

La família d'Àlex Casademunt, plena de dolor, pren una dràstica decisió

Estan tan desolats i prefereixen esperar una mica més

Avui es compleix un mes de la tràgica mort d'Àlex Casademunt en un accident de cotxe. La seva família està passant per un calvari, i el dolor els ha portat a prendre la dràstica decisió de frenar l'homenatge pòstum al cantant. Àlex estava a punt de treure un 'single' en solitari i ara és la família qui ha de decidir si veu la llum.

Just abans de morir, l'artista estava en plena feina per culminar el seu 'single' en solitari, que havia de veure la llum molt aviat. Per això tenia previst gravar les veus definitives, però l'accident ho va truncar tot. Després del funeral, la discogràfica va cedir a la família el pes de la decisió de si tirar endavant el projecte o no. I ja han decidit.

La decisió de la família d'Àlex

Àlex Casademunt, exconcursant d''OT', va morir amb 39 anys. Era un jove ple de llum i energia, sempre amb projectes i il·lusions per davant. Un dels seus somnis per complir és precisament aquest treball musical. Després de meditar molt, la família ha decidit paralitzar qualsevol pla, ja que encara estan desolats per la mort de l'Àlex.

Al principi, van donar llum verda perquè el 'single' veiés la llum, però just quan estava tot preparat, van fer un pas enrere i van decidir paralitzar-ho tot. La discogràfica, Sonogrand Music, ha explicat que «la cançó és un duet amb el seu germà Joan», i el dolor de la família és tan gran que prefereixen esperar, «perquè no estan preparats».

La discogràfica informa que el 'single' està totalment acabat i a l'espera que la família d'Àlex doni el vistiplau. «Respectarem la decisió de la família fins que ells així ho desitgin», ha transmès la companyia, i ha afegit que «fins i tot havíem gravat un 'lyric' (vídeo musical que mostra la lletra en pantalla)».

La companyia ho va preparar tot perquè el somni d'Àlex per fi pogués complir-se, però sempre amb la idea de donar a la família l'última paraula. Ara, la família ha transmès la seva voluntat de frenar el projecte. El dolor que senten és tan fort que prefereixen recuperar-se anímicament per poder viure aquest moment amb il·lusió.

Sonogrand Music respectarà la decisió dels cercles pròxims del cantant i esperarà abans de treure el disc pòstum d'Àlex. Avui es compleixen quatre setmanes de la mort del cantant i la seva pèrdua segueix causant commoció als qui el van conèixer directament i també al públic, que va gaudir de les seves actuacions i aparicions televisives durant molts anys.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Un altre treball pòstum que sí que veurà la llum

La família és conscient de la importància que tenia per a Àlex aquest treball musical, però de moment no es veuen amb forces perquè vegi la llum. Mentrestant, es prepara el retorn de Fórmula Abierta, el grup de què va formar part Àlex al costat d'altres 'triunfitos'. Una persona que va treballar colze a colze amb Àlex assegura que les veus ja estan produïdes i només falta la de Mireia perquè el projecte vegi la llum molt aviat.

Els fans d''OT', d'Àlex i de Fórmula Abierta podran tornar a escoltar l'exconcursant mort al costat de Javián, Geno i Mireia. Ells van ser els quatre primers integrants del grup, i Àlex Casademunt estava molt il·lusionat amb aquest projecte que tornava a unir-los.

Per als integrants de Fórmula Abierta, la mort del seu company ha estat un cop molt dur del qual trigaran temps a recuperar-se. No obstant això, tenen clar que volen perpetuar el seu record, i que la millor manera de fer-ho és amb la seva pròpia veu. Pel que fa al 'single', caldrà esperar una mica més per escoltar Àlex i el seu germà junts, ja que la família vol cicatritzar primer algunes ferides que són molt recents.

La mort d'Àlex va commocionar tota la societat espanyola i per descomptat la seva família, però també els seus companys de la primera edició d''OT'. La tragèdia va tornar a reunir-los a tots en el funeral del català, i en els dies posteriors van mostrar el seu dolor en missatges com el de Gisela: «Avui m'he despertat pensant en tu».