Surt a la llum el passat més tempestuós d'Antonio David Flores

El col·laborador de 'Sálvame' ha patit molt per arribar a l'èxit

Antonio David Flores
Surt a la llum el passat més tempestuós d'Antonio David Flores | Catalunya Diari

Antonio David Flores és un dels personatges televisius més buscats del moment. La seva gran popularitat no es deu només a les seves aparicions televisives més recents, sinó que tenen un rerefons d'allò més significatiu.

Guàrdia Civil de professió, Antonio David Flores va irrompre amb força a la televisió després del seu tempestuós divorci amb  Rocío Carrasco, l'hereva universal de Rocío Jurado.

El 31 de març de 1993 la parella es va casar en una de les bodes més populars que es recorden. Fruit d'aquesta relació van néixer Rocío Flores i David Flores. Actualment, existeix una relació nul·la entre la mare i els seus dos fills.

 

Els problemes d'Antonio David amb la justícia

El que molt poca gent sap del passat d'Antonio David Flores és que l'any 1997 van sortir a la llum algunes irregularitats que va cometre quan encara exercia com a Guàrdia Civil. L'actual col·laborador de 'Sálvame' va ser declarat culpable, i condemnat a sis mesos de presó, més sis mesos de suspensió per a l'exercici del càrrec, per «malversació de diners públics».

Segons sembla, Antonio David i un company seu es van quedar amb 50.000 pessetes d'una multa que li va ser imposada a un ciutadà de nacionalitat francesa. El seu company també va ser declarat culpable. Després d'aquest escàndol, va ser donat de baixa el mes de setembre.

Tot això es va unir als constants rumors d'infidelitat. Els programes de cor van relacionar a Antonio David amb Nuria Bermúdez, i finalment l'exguàrdia civil i Rocío Carrasco es van divorciar. La resta ja és història, però hi ha moltes informacions ocultes que no van transcendir a la premsa. 

Antonio David va aconseguir la custòdia compartida dels seus fills i va ser obligat a pagar una manutenció de 140.000 pessetes al mes, però ell va apel·lar. Després de diversos anys, els seus fills van decidir mudar-se amb ell després del conflicte que hi va haver amb la seva mare.

Rocío i David Flores fa 8 anys que no saben res de la seva mare. El dia d'avui, l'exguàrdia civil intenta no pronunciar-se més sobre aquest assumpte relacionat amb la seva exparella, tot i que la seva filla ha manifestat diverses ocasions que li agradaria reconciliar-se amb la seva mare.

El que està clar és que, malgrat el passat tempestuós d'Antonio David, amb el temps ha sabut refer la seva vida, i actualment s'ha convertit en un dels millors col·laboradors de 'Sálvame'. 


Comentaris

envia el comentari