Primer pla de Jaime Nava

Al descobert el secret de Jaime Nava, primer desterrat de 'Supervivientes 2023'

Com és realment Jaime Nava?

Jaime Nava ha aconseguit convertir-se en un rostre molt conegut dins la petita pantalla amb la seva participació a 'Supervivientes 2023'. L'exesportista ha pres cada vegada més presència a la televisió, i sembla que gaudeix d'aquesta nova faceta. No obstant això, hi ha una cosa molt significativa sobre Jaime Nava i que hem aconseguit descobrir.

Els seus moviments en xarxes socials han descobert les veritables intencions de Jaime Nava i el seu secret més ben guardat: l'exesportista vol tenir la seva vida privada en el més pur hermetisme.

El supervivent es nega a mostrar el seu costat més personal a les xarxes socials i prefereix mantenir la seva vida privada lluny de la pública. Tot i que cal destacar que, amb els seus últims passos a la televisió, el seu nom suscita cada cop més interès per l'audiència. Per això no serà tasca senzilla per a Jaime passar desapercebut.

L'hermetisme de Jaime Nava

Jaime Nava s'ha convertit en el primer expulsat de 'Supervivientes 2023'. Per a l'exjugador de rugbi va ser un dur revés que no entrava als seus plans. «Això és una putada molt gran. És una cosa que tothom tem quan ve aquí, ser el primer que abandona el vaixell», assegurava Jaime després de conèixer que havia d'abandonar el concurs.

Foto de Jaime Nava a 'Masterchef'
Jaime Nava ha participat en diversos programes de televisió | Instagram (@JAIMENAVADEOLANO)

L'exesportista arribava amb força a Hondures i amb ganes de donar-ho tot. Però sembla que la figura del televisiu no ha calat gaire a fons a l'audiència i decidien que fos el primer expulsat.

Ara, Jaime Nava és el primer desterrat de 'Supervivientes 2023'. Però, qui és realment Jaime Nava? L'exjugador de rugbi arribava a les nostres pantalles sense previ avís. En molt poc temps, Jaime ha participat en alguns dels programes de televisió més sonats com ara 'Masterchef', 'Mediafest' i 'Supervivientes 2023'.

Jaime Navas
Jaime Nava s'endinsava a l'aventura més extrema | Telecinco

Sembla que en Jaime li ha trobat el gust a la petita pantalla i no dubta a aventurar-se en tots els programes que li ofereixen. Tot i això, entrar en aquesta dinàmica pot ser una arma de doble tall. La televisió té el poder d'exposar-te al màxim, i això sembla que és una cosa que Jaime ja tenia contemplada.

Només hem de fer una ullada a les seves xarxes socials per comprovar que Jaime no comparteix res que vagi més enllà de la feina o les aparicions televisives. L'exsupervivent és molt hermètic i no exposa res del seu dia a dia o de la seva vida personal. Pel que, per més que gaudeixi d'estar en programes de televisió, les seves veritables intencions són passar desapercebut pel que fa a la seva vida privada.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!

A Jaime Nava li agrada la televisió

Del que no tenim cap dubte és que a Jaime li agraden els platós de televisió. Després de ser durant 4 anys el capità de la Selecció espanyola de rugbi, Jaime buscava altres camins. L'exesportista arribava fins i tot a fer una incursió a la popular sèrie de 'La casa de papel', però sembla que la televisió s'ha tornat el seu nou mitjà.

Jaima Nava, Adara Molinero i Diego discutint
Jaime Nava es converteix en el primer expulsat d'aquesta edició | Mediaset

El concursant s'ha passejat per les principals cadenes de televisió com ara TVE, Antena 3i Telecinco. En aquesta última, Jaime ha trobat el filó definitiu. La seva participació al 'Mediafest Night Fever' el va consagrar com un dels favorits de l'audiència.

No obstant això, a 'Supervivientes 2023' s'emportava un cop dur a ser el primer eliminat. Ara, Jaime té molt a demostrar, ja que si vol remuntar al reality més extrem de la televisió, haurà de posar tota la carn a la graella.