Primer pla d'Antonio David Flores

Desconcert per la primera reacció d'Antonio David Flores: «a sobre, fan conya»

L'excol·laborador de 'Sálvame' apareix per primera vegada públicament des que va saltar la notícia que s'ha separat d'Olga Moreno

Aquest dimecres ens va sorprendre una notícia d'allò més inesperada. Antonio David Flores i Olga Moreno s'han separat. Ho va publicar 'Lecturas', i més tard es va confirmar a 'El programa de Ana Rosa'. Però què podria haver trencat un matrimoni que semblava indestructible?

Des de fa més d'un any, són molts els rumors que acusen Antonio David d'haver estat infidel a la seva dona. Això, sumat a l'emissió de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', podria haver suposat el cisma definitiu del matrimoni.

El programa dels matins de Telecinco va aprofitar l'enrenou que s'havia generat per a enviar un equip fins a Màlaga, on podrien veure les reaccions de la gent més propera a la parella.

 

La primera a aparèixer va ser Rocío Flores, que feia un posat molt més seriós i nerviós del normal. A més, estava molt distant amb la premsa, especialment amb el programa de la reina dels matins, en el qual col·labora.

Joaquín Prat, un altre tertulià de l'espai matinal, es va adonar de l'aspecte de la jove i va fer un comentari al respecte: «La cara és el mirall de l'ànima».

La reacció d'Antonio David

La notícia de la ruptura va sortir a la llum mentre Antonio David era a Madrid. L'excol·laborador de 'Sálvame' tenia una reunió amb els seus advocats a la capital per a seguir amb les demandes que té actives.

Durant hores i hores, l'actual ex d'Olga Moreno va estar reunit amb els que el defensaran davant del jutge. Com no podia ser d'altra manera, quan va sortir de la trobada una allau de periodistes l'esperava.

Tot i que no esperaven que l'exguàrdia civil fes cap declaració al respecte, els paparazzis intentaven que la seva cara fos la millor resposta. I ho va ser.

Quan el pare de Rocío i David Flores va sortir del despatx, va passar per davant dels periodistes i va entrar dins d'un cotxe negre, pràcticament sense mirar al voltant.

En l'ambient només s'escoltaven preguntes dels periodistes que feien referència a la relació amb Olga. Antonio David es va limitar a mirar a les càmeres i a somriure.

Antonio David surt de comissaria

Una reacció que ningú s'esperava. Tant és així, que en alguns espais ja sonen els rumors que Antonio David podria estar amb una altra dona, cosa que podria haver sigut el veritable motiu de la ruptura, no els esmentats anteriorment.

Els protagonistes faran alguna declaració pública sobre la ruptura? O esperaran que la situació es calmi?

Tenint en compte que l'exgendre de Rocío Jurado recentment ha estrenat canal a YouTube, una bona manera de donar el tret de sortida seria aquesta. I és que Flores s'ha fet un lloc a la plataforma de vídeos per a poder expressar tot el que durant mesos ha callat.

Antonio David sap que aquest és un dels temes del moment, així que potser l'utilitzarà per a donar més popularitat al seu canal. I a més, serà una oportunitat d'or per a explicar els motius pels quals la parella ha decidit posar fi a la relació.

Per la seva banda, hores abans que saltessin les alarmes mediàtiques per la notícia de la separació, Olga Moreno va voler deixar clar a les xarxes socials qui són els seus suports.

La guanyadora de 'Supervivientes 2021' va publicar una foto a Instagram de Rocío i David Flores i la seva nena, Lola. Una instantània preciosa que va acompanyar amb unes paraules molt tendres: «Avui el meu dia és per a ells, els meus tres tresors».