Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco reacciona a la separació d'Antonio David Flores

Rocío Carrasco comença una nova guerra després de la separació d'Antonio David i Olga Moreno

Rocío Carrasco va estar més de dues dècades guardant silenci, però quan va descobrir que no tenia alternativa, va donar un cop a la taula. La justícia li havia donat l'esquena, així que només podia fer una cosa: intentar guanyar la batalla mediàtica.

Rociíto ha patit cops molt durs als tribunals, però Antonio David ha hagut de pagar un preu molt més elevat. El jutge considera que el testimoni de la seva exdona té llacunes, tot i que el públic pensa que l'acabaran condemnant.

L'excol·laborador de Telecinco ha travessat una època duríssima, ja que la seva imatge pública estava completament destrossada. Des que Olga Moreno va guanyar 'Supervivents 2021' va començar a aixecar el cap, tot i que el fet que s'hagin separat ho ha canviat tot.

'Lecturas' assegura que el matrimoni està a punt de signar els papers del divorci, cosa que deixa en mal lloc el pare de Rocío Flores. La seva única oportunitat de remuntar era acostar-se a Olga, qui sí que compta amb el respecte i amb la calidesa de l'audiència.

Carrasco ha aconseguit, sense haver-s'hi obstinat, que el seu exmarit perdi l'últim tren: ja no tornarà a l'univers televisiu. Tothom creu que ha fet el mateix amb l'empresària que amb la filla de 'la més gran'.

Rocío Carrasco consuma la venjança

Rociíto ha necessitat poc temps per a convertir-se en reina del feminisme i ocupar un lloc privilegiat a la cúpula de Telecinco. Té relació amb les persones més influents de la cadena i ha aconseguit que ningú pugui parlar malament d'ella en alguns programes.

Hi ha determinats mitjans que estan molestos amb aquesta imposició, per aquest motiu han tret a la llum la cara oculta de l'exdona de Flores. Diuen que s'alegra de la separació i de l'últim cop que ha rebut Olga Moreno, ja que ho veu com una victòria personal.

Rocío Carrasco, Olga Moreno i Antonio David

L'andalusa s'ha portat malament amb ella i ha intentat manipular els seus fills, o almenys això és el que s'explica als passadissos de Telecinco. És una de les seves grans enemigues, i ningú entén com va aconseguir guanyar 'Supervivientes' tenint tan mala fama a la televisió.

Asseguren que Carrasco va posar el crit al cel quan es va assabentar del triomf d'Olga, i suposadament pensa que tot és gràcies a ella. Per aquest motiu, quan s'ha assabentat que Antonio David ha estat infidel a Olga amb una reportera no ha dissimulat el goig que li causa.

Rocío Carrasco repudia Olga Moreno després del divorci

La filla de la Jurado s'ha convertit en una de les líders d'opinió amb més pes dels mitjans, però el seu regnat corre perill. Quan es va saber que Olga s'havia separat d'Antonio David, tothom pensava que Rocííto i ella signarien la pau, però no serà així.

Carrasco no perdona a Moreno el que ha patit per culpa seva. I és que la malaguenya no va tenir pietat amb ella quan es trobava en un dels seus pitjors moments. Que ja no tingui res a veure amb Antonio David no és cap mèrit per Rocío, entre altres coses perquè ella ho sabia.

]

L'entorn de la parella confessa que la crisi que estaven passant era un secret a veus i que Rociíto no confiava en el matrimoni. Ella també va patir moltes infidelitats per part de l'exguàrdia civil i estava convençuda que aquest no havia canviat.

Els espectadors de 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva' no entenen el motiu pel qual la protagonista es nega a ajudar una altra dona. Aquest atreviment podria destruir tot el que ha aconseguit amb el documental, però està disposada a córrer el risc.

Moreno ha estat vint anys atemptant contra la pau de la seva gran enemiga, o almenys això és el que pensa la mare de Rocío Flores. Pel que diuen, mai oblidarà que l'empresària suposadament va manipular la seva filla pera  aconseguir que s'apartés d'ella.