Carmen Borrego i la seva filla, Carmen Rosa Almoguera

Carmen Rosa, la filla de Carmen Borrego, enfonsada: «Està fent les maletes»

La néta de Maria Teresa Campos s'ha vist obligada a canviar de residència després que la seva àvia hagi venut la seva mansió

María Teresa Campos ha aconseguit desfer-se de la que durant anys ha estat la seva gran ruïna. La mare de Terelu Campos i Carmen Borrego ha aconseguit vendre la seva mansió del nord-oest de Madrid. Un espai que per fi té comprador, després de diversos intents de venda. De fet, la residència ha estat un maldecap per la Campos, que ja ha trobat casa. Entre les factures i el personal, la despesa podria rondar els 10 mil euros. 

Primer pla de María Teresa Campos somrient
María Teresa Campos ha venut la seva mansió | EuropaPress

En primer lloc, Maria Teresa tenia intenció de viure en un pis de la mateixa urbanització de Terelu. Una decisió que no va ser del gust dels veïns, que van demanar al propietari que no l'hi llogués. El motiu, segons ells, era la gran quantitat de paparazzis que els personatges públics portarien amb si.

El llogater no va tenir més remei que cedir davant els consells de la resta de veïns, i va decidir llogar-lo a una altra persona. Una decepció que no va agradar gaire a Teresa, que tot i això, segueix buscant una nova llar, un pis ampli, lluminós i acollidor per tenir a prop als seus éssers estimats.

Edmundo Arrocet va ajudar a la filla de Carmen Borrego a trobar feina
Edmundo Arrocet va ajudar a la filla de Carmen Borrego a trobar feina | La Noticia Digital

La cara B de la venda de Teresa Campos

Però la venda de la mansió de Maria Teresa Campos no ha estat favorable per a tothom. Segons ha confirmat 'Informalia', la filla de Carmen Borrego, Carmen Rosa Almoguera, podria haver rebut aquesta notícia com una galleda d'aigua freda. Fa temps que la jove va decidir independitzar-se costat del seu company, i va fer-ho al xalet de la seva àvia a Molino de la Hoz, on hi va passar gairebé un any sense pagar lloguer.

Gràcies a aquesta decisió, durant mesos, la coneguda com Carmencita dins el clan Campos podia estar més pendent de la seva àvia. Però les facilitats s'han acabat, i segons alguns mitjans, la néta de María Teresa no té gaire clar què fer. «El futur se li presenta incert», indiquen fonts properes a la família.

El més probable, segons la mateixa font, «és que el seu company i ella busquin un lloguer modest per seguir vivint junts. Cap dels dos té un sou alt, però no volen tornar a casa dels seus pares». Encara que és la Campos menys mediàtica, Carmencita també va aparèixer en una portada de revista en una ocasió. Va ser el 2018, al costat de la seva mare, amb qui va fer la seva presentació pública oficial.

No obstant això, la jove va decidir retirar-se del món televisiu abans de convertir-lo en la seva principal font d'ingressos, al contrari que la seva cosina Alejandra. Per això, va decidir continuar amb la seva vida corrent i dedicar-se a l'advocacia, per la qual havia estudiat. En aquesta carrera, ha tingut l'ajuda d'una persona propera a la família, Edmundo Arrocet, que li va trobar el seu penúltim treball en el bufet d'advocats d'uns amics.

Aquest ofici es va acabar quan María Teresa i l'exconcursant de 'Secret Story' van trencar la seva relació, per la qual cosa Carmen va haver de buscar un altre. La lletrada també va estar treballant en el bufet del marit de Carmen Borrego, del qual també va haver de sortir. Finalment, Carmencita va trobar un altre despatx que no va acabar de convèncer-la del tot. Actualment, fa el camí pel seu compte.