Familiares de Concha Márquez Piquer en su entierro en Madrid, el 20 de octubre del 2021

Ramiro, trencat de dolor després de la mort de la seva dona Concha Márquez Piquer

«La meva vida també s'acaba aquí», declarava Ramiro Oliveros, completament trencat

Ramiro Oliveros, el segon marit de Concha Márquez Piquer, es troba sumit en la més profunda tristesa. La mort de la folklòrica el dilluns, 18 d'octubre, ha estat un cop dur per a la família, però especialment per al vidu.

Una insuficiència respiratòria ha posat fi a la vida de Piquer després de 40 anys de matrimoni. Va lluitar a l'UCI durant setmanes per seguir endavant, però Concha ja no tenia més forces i els metges no van poder fer res per salvar-la.

La seva família ha portat el dol en la més estricta intimitat així com l'enterrament, on es va veure Ramiro completament desolat. Dies després de rebre cristiana sepultura, el marit segueix lamentant la seva absència. «La meva vida també s'acaba aquí», deia incapaç d'assimilar el patiment.

Juan Peña i Sonia González en l'enterrament de Concha Márquez Piquer
Juan Peña i Sonia González, amics de Concha Márquez Piquer, durant el seu enterrament | GTRES
 

Ramiro Oliveros, enfonsat després de la mort de Concha Márquez Piquer

Han estat dies molt durs per a la família de Piquer. Les seves dues filles, Concha i Iris, fan costat el seu pare, Ramiro, completament desolat per la mort de la seva esposa. Encara que Concha no és filla d'Oliveros perquè abans de casar-s'hi havia estat amb Curro Romero, roman al seu costat.

La família ha fet pinya amb la intenció de passar el dol en la més pura intimitat, allunyats del focus mediàtic. Un desig que ha estat respectat per gran part de la premsa, que entén el moment tan difícil que viuen.

Especialment Ramiro, que va estar al costat de la seva esposa els últims 40 anys. «Et pots imaginar com em sento ara mateix», deia. «Se'n va la meva vida», comentava desolat al diari 'ABC'.

Familiars de Concha Márquez Piquer en el seu enterrament a Madrid, el 20 d'octubre de l'2021
Ramiro Oliveros, molt trist, durant l'enterrament | GTRES
 

«Han estat 40 anys sense separar-nos, sempre estàvem junts i no m'imagino estar sense ella», afegia a unes declaracions punyents. Ramiro s'aferrava al fet que es produís un miracle.

Una intervenció divina que aconseguís apartar l'amor de la seva vida de les urpes de la mort. No obstant això, no va poder ser i el pitjor dels presagis es va acabar complint.

Foto de la parella
Ramiro Oliveros, desolat després de la mort de la seva dona, Concha Márquez Piquer | Agències
 

L'estat del marit de Piquer

Només els amics més propers de la família van anar a l'enterrament de Concha Márquez Piquer, al cementiri de San Isidro. Allí va rebre l'últim adeu per acabar descansant al panteó familiar on es troben les restes de la seva mare i de la seva filla Coral.

«Ens hem quedat desolats», comentava l'actor Manuel Galiana. A més, també va confessar com es trobava Ramiro. «Bé, el que tots esperàvem, però tranquil», va dir sense entrar en més detall.

El que sí que ha recalcat l'actor veterà de teatre és el profund amor que existia entre Concha i el seu marit. «Quan tot se centra en l'amor és perquè t'aporta una calma especial», deia. «Ens separem de la persona estimada, però encara hi ha una força més gran». 

Ramiro Oliveros va tornar a somriure després de la mort de Coral

Concha Márquez Piquer es va casar per primer cop amb el torero Curro Romero. El matrimoni va tenir dues filles, Concha i Coral, que va perdre la vida amb 19 anys en un accident de cotxe.

Una tràgica notícia que va arribar set anys després que el matrimoni se separés i que va sotmetre la cantant en una profunda depressió. Afortunadament, Ramiro ja formava part de la seva vida i va trobar en ell el suport que necessitava.

A més, Ramiro va donar-li l'oportunitat de convertir-se en mare per tercera vegada, dos anys després de perdre Coral. L'arribada d'Iris la va fer tornar a somriure i al costat de l'actor va aconseguir la família que desitjava.

Familiars de Concha Márquez Piquer en el seu enterrament a Madrid, el 20 d'octubre de l'2021
Iris abraça el seu pare davant la tomba de Concha Márquez Piquer | GTRES
 

Ara és Iris la que roman al costat del seu pare i li agafa la mà per fer front a la pèrdua de Concha. Una absència amb la qual hauran d'aprendre a sobreviure.