Antonio David Flores sorprendido

Les 5 de Telecinco que estarien relacionades amb Antonio David

Antonio David Flores ha estat acusat de coquetejar amb algunes periodistes de Telecinco

Olga Moreno i Antonio David Flores han posat punt final a una història d'amor que semblava eterna. Ningú sap qui ha pres la decisió, però està clar que els dos estan patint molt. És possible que el motiu sigui extern i per això la notícia ha saltat pels aires.

Antonio David podria haver tingut una relació paral·lela amb Marta Riesco, una reportera de 'El programa de Ana Rosa' amiga de Rocío Flores. No obstant això, no és l'única dona que han relacionat amb el polèmic exmarit de Rociíto.

L'ombra de la infidelitat sempre li ha anat al darrere i, de fet, es va enfrontar a la màquina de la veritat per resoldre l'assumpte. Li van preguntar si havia estat infidel a Olga Moreno, va respondre que sí i el polígraf va corroborar que estava dient la veritat.

Muntatge fotogràfic d'Antonio David Flores i unes imatges al costat de Marta Riesco en una festa
'Sálvame' posa nom a la nova amant d'Antonio David: una reportera de Telecinco | GTRES / Telecinco
 

Antonio David Flores assumeix la realitat: «Vaig ser infidel»

Antonio David Flores va reconèixer la traïció, però va assegurar que va ser fa molt de temps i que la seva dona ja havia passat pàgina. Tanmateix, els seus antics companys asseguren que Olga Moreno es va sentir ofesa quan va remoure aquest assumpte tan tèrbol.

«Durant la relació entre Olga i jo, fins que no va passar un any i mig, més o menys, ella no va entrar a casa meva. És de Sevilla i jo vivia a Madrid, així que érem parella, però no teníem una relació seriosa com a parella», va declarar orgullós en 'Sábado Deluxe'.

«Jo faig ser infidel, però em sentia tan malament perquè ella em donava tant que l'hi vaig explicar. Primer es va enfadar, però després de dues setmanes d'anar-li al darrere, vam tornar i fins avui hem estat junts».

Aída Nízar al plató de 'Gran Hermano' vestida de negre
Aída Nízar va assenyalar Antonio David | GTRES
 

Antonio David, assenyalat: «Ha deixat embarassada una famosa»

Antonio David té una llarga llista d'enemics disposats a fer qualsevol cosa per arruïnar la seva carrera televisiva. Una de les dones que més el detesta és Aída Nízar, que el va acusar d'haver estat amb una famosa que es va quedar embarassada.

L'exconcursant de 'GH' va anar més enllà i va sentenciar: «Va deixar embarassada una famosa i ara està en tractament psicològic per tot el que li va fer». Va insinuar que Flores el va obligar a interrompre l'embaràs, però ell va desmentir la història i va amenaçar de demandar-la.

 

Nuria, la primera sospitosa

Antonio David Flores va assegurar que mai havia mantingut un festeig secret amb una dona famosa. El polígraf va deixar en evidència que havia estat infidel almenys en una ocasió, tot i que no va aprofundir en les excuses de l'excol·laborador.

En aquells moments, tots van pensar amb Nuria, que va saltar a la fama l'any 2000 després de deixar anar el seu flirteig amb el senyor Flores. 

«Si explico els cops que ho vam fer, us posaríeu les mans al cap: sis cops seguits, de les sis de la mateinada del dimarts a la una del matí de dijous».

Bermúdez va fer un gran favor a l'ex de Carrasco, ja que el va ajudar a crear un mite que passarà a la història de la crònica social. Segons ha sortit publicat, quan Antonio David treballava en 'MyHyV' presumia de la fama que havien creat les seves presumptes amants.

Després que la història amb Marta sortís a la llum, alguns periodistes garanteixen que no és la primera de Telecinco en rendir-se als seus peus. Diuen que va tenir alguns romanços amb dos integrants de 'Mujeres y Hombres y Viceversa', encara que no s'atreveixen a donar els noms.

Rocío i David Flore abraçats
Rocío i David Flores molt afectats després del divorci del seu pare | LA NOTÍCIA DIGITAL
 

Antonio David Flores va seduir dues redactores de Telecinco

Ara per ara, tothom s'aprofita del silenci d'Antonio David per difondre rumors de tota mena. A més de les dues tronistes o pretendentes de 'MyHyV' i Nuria Bermúdez, també hi ha dues dones anònimes més de Telecinco.

Alguns periodistes asseguren que el pare de Rocío Flores té un caràcter seductor que no pot controlar. Recordem que Rocío Carrasco va explicar una cosa molt semblant a la primera temporada del seu documental.

La teoria del divorci que més s'ha estès és que Olga va descobrir la vida secreta del seu marit i va trencar amb ell. L'equip de 'Sálvame' assegura que cada vegada passava menys temps a Màlaga i més a Madrid, encara que no hagués de treballar.