Foto de la presentadora Marta Riesco

Marta Riesco, de sortir amb un crack del Reial Madrid a Antonio David

El suposat romanç de Marta Riesco amb Antonio David hauria acabat amb la seva relació amb Olga Moreno

Marta Riesco és des de fa unes hores la dona de qui més es parla a la premsa rosa de l'Estat espanyol. S'insinua que la col·laboradora d''El Programa de Ana Rosa' està implicada en la separació d'Olga MorenoAntonio David Flores.  Alguns rumors apunten que la jove i el malagueny mantindrien una relació d'amagat des de fa temps, que ha dinamitat el matrimoni.

Per aquest motiu, Riesco està en boca de moltes persones i diversos mitjans, que busquen conèixer-la més a fons. Així, s'han anat publicant detalls de la seva vida, com que va ser nòvia d'un futbolista del Reial Madrid: Karim Benzema.

Així és Marta Riesco, reportera i ex d'un futbolista

Marta és madrilenya, té 34 anys, va estudiar Periodisme i des de fa diversos anys treballa com a reportera a 'El programa de AR'. No obstant això, abans d'arribar a Telecinco també va estar col·laborant a 7 TV Múrcia, a La Sexta i, fins i tot, a la cadena de ràdio d'EFE, a l'espai 'L'hora de Luján', presentat per Luján Argüelles.

Muntatge d'imatges d'Antonio David amb uns vídeos en què se'l veu amb Marta Riesco
Antonio David i Marta Riesco van ser captats en un club nocturn amb actitud afectuosa | La Noticia Digital

Actualment, combina les seves tasques professionals amb Ana Rosa Quintana amb la seva dedicació d'influencer. En efecte, el seu compte d'Instagram, en què té més de 63.000 seguidors, li serveix per donar a conèixer la seva passió per la moda. Comparteix els seus estils de roba, tant els quotidians com els que porta a la televisió.

La passió de Riesco per la moda la va portar fa uns anys a participar en el certamen 'Miss Espanya'. Exactament, quan tenia 18 anys, com a 'Miss Segòvia'. Ara, se li atribueix una relació amb Antonio David, encara que cap dels dos ho ha confirmat ni desmentit. De fet, ella mai ha parlat de la seva vida personal, però sí que se sap que va estar sortint amb Karim Benzema.

Ella i el davanter francès van estar junts un temps mantenint en absolut secret el seu romanç. Però va acabar filtrant-se a la premsa, i això va fer que ella es convertís en personatge mediàtic. Amb el pas el temps, es va oblidar l'afer. I ara, de nou, amb l'afer d'Antonio David, li serà difícil aïllar-se per complet. 

El nom de Marta Riesco està en tots els mitjans pel seu suposat romanç amb el malagueny. Una relació que ja es va insinuar fa un any quan els van enxampar amb una actitud molt afectuosa en un local nocturn. Si es confirma, pot ser un terrabastall. No tan sols pel trencament de la relació, sinó perquè Riesco és amiga de Rocío Flores.

Altres curiositats de Marta Riesco

A més de totes les dades exposades, s'han revelat algunes altres curiositats de la vida de Riesco. Per exemple, el mitjà 'merca2' ha publicat que ella també és una apassionada de la música i li agrada cantar. De fet, fa uns anys es va presentar a la preselecció per poder representar Espanya a Eurovisió amb el seu grup, I-legal.