Rocío Flores molesta y mirando descaradamente a un lado

«És insuportable»: La millor amiga de Rocío Flores, amant del seu pare

Rocío Flores pateix per la situació tan peculiar que estan vivint

Rocío Flores va viure ahir un dels dies més complicats dels últims mesos. La notícia de la separació del seu pare, Antonio David, amb la seva esposa, Olga Moreno, va sortir a la llum.

La notícia ha estat dolorosa perquè la família que han format durant 20 anys se separava. Però el més dur va venir després. Els rumors apuntaven que el motiu de la ruptura era per una tercera persona.

La seva sorpresa i patiment van arribar quan va saber que la dona en discòrdia era una de les seves millors amigues.

Rocío Flores pateix per la nova relació del seu pare

Rocío va veure ahir com tots els mitjans de comunicació de la premsa rosa van fer ressò de la notícia de la separació matrimonial. Entre tots ells, 'Sálvame' va revelar alguna cosa més sobre el tema. Va donar a conèixer que la possible causa del divorci era que Antonio David tenia una altra relació amb una dona de Telecinco.

Les alarmes van saltar ràpidament i es van iniciar tota mena de conjectures. Amb tot, van assenyalar Marta Riesco, de 'El programa de AR'. No només treballa amb la filla d'Anotnio David, sinó que fins i tot és amiga seva i va anar a la seva festa d'aniversari.

Com no podia ser d'altra manera, quan va sortir la informació van voler conèixer l'opinió de Rocío Flores. Per això, 'Sálvame' va demanar a Marta López, amiga seva, que li preguntés com estava.

Ella va fer cas i es va posar en contacte amb la jove. Per aquest motiu, va manifestar que «Rocío està enfadada i no sé si prendrà mesures al respecte».

Tot seguit, la filla de l'exguàrdia civil li va enviar uns missatges i Marta els va llegir. «Estic destrossada, aquesta és la realitat. Això és un patiment».

Davant d'aquestes paraules, Jorge Javier va dir: «Però, per què està destrossada: perquè la seva amiga estava amb el seu pare i ella no ho sabia?».

Marta va sortir en defensa dels Flores i va respondre: «Però aquesta informació és segura?». Vázquez va ser molt clar, «aquesta amiga ho ha explicat al seu cercle més proper».

Per sortir de dubtes, López va preguntar per WhatsApp a la jove si sabia alguna cosa d'aquesta relació. Aquesta li va contestar: «No tinc res a dir».

Rocío i David Flore abraçats
Rocío i David Flores molt afectats després del divorci del seu pare | LA NOTÍCIA DIGITAL
 

L'amiga de Rocío Flores assenyalada és Marta Riesco

'Sálvame' no va voler donar el nom de la possible relació d'Antonio David i amiga de Rocío Flores, però les pistes assenyalen Riesco. 

Bàsicament perquè, temps enrere, els van veure plegats en un local nocturn amb una actitud compromesa.

Les imatges es van emetre a 'Sábado Deluxe' i ell, tot i fer cara de circumstàncies, va intentar treure ferro a l'assumpte. Va exposar que havia estat una festa després d'una nit de feina i res més.

La jove, de 29 anys, treballa a 'El programa d'AR', amb qui col·labora des de fa diversos anys. Aquí és on ha iniciat una sòlida amistat amb Rocío.

Així mateix, ja s'han anat revelant altres dades curioses de la vida de la noia. Per exemple, que va ser parella d'una persona molt famosa a Espanya. Aquest va ser Benzema, futbolista francès del Reial Madrid.

De la mateixa manera, és madrilenya i també treballa d'influencer. A més, cal tenir en compte que va fer els primers passos en el món de la moda. Va ser 'Miss Segòvia' i amb aquest títol es va presentar al certamen de 'Miss Espanya'.

El vídeo del dia: