Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David i Ortega Cano, acusats de tenir una relació secreta: «Moments íntims»

Antonio David Flores va confessar que havia tingut una relació especial amb Ortega Cano

Antonio David Flores és tema d'actualitat després que un reconegut mitjà fes pública la seva suposada ruptura amb Olga Moreno. S'ha filtrat que signaran el divorci de mutu acord, però cada vegada és més complicat que arribin a una entesa. Antonio David ha estat acusat d'haver estat infidel en nombroses ocasions i la premsa està recordant els seus pitjors secrets.

La situació empitjora cada vegada més i hi ha persones que s'han vist implicades en aquest escàndol, com ara Ortega Cano.  Antonio David Flores ha compartit un dels seus grans secrets amb algú que no ha dubtat a trair-lo, i el torero n'ha pagat les conseqüències. 

L'antic col·laborador de 'Sálvame' va accedir a participar en un joc que es deia 'Quiero dinero'. Cada vegada que accedia a sotmetre's a una prova seus comptes bancaris s'omplien de zeros, premi que no va trigar a seduir-lo. Ortega Cano es va convertir en el protagonista del programa, ja que el seu nom va sortir en una pregunta bastant compromesa.

A l'exgendre d'Ortega Cano li van preguntar si aquest se li havia insinuat al Central Park de Nova York. Flores va respondre amb una negativa, però el polígraf va assegurar que estava mentint i va començar a posar-se massa nerviós. Era conscient que s'estava jugant una demanda amb la qual podria perdre tot el que havia guanyat gràcies al programa.

Antonio David va desmentir el fet al polígraf i va assegurar que la màquina s'havia equivocat, ja que deia que mai va existir cap coqueteig a Nova York. «No, en absolut, enlloc, perquè hi havia més gent i tinc testimonis», va declarar l'ex de Rocío en un to contundent.

José Ortega Cano i Ana María Aldón en un photocall
Ortega Cano ha estat relacionat en una presumpta relació amb Antonio David | GTRES

Ortega Cano, en evidència

Antonio David Flores li havia explicat a algú del seu entorn que el torero va intentar seduir-lo, però després es va penedir d'haver-ho fet. Tot i que va intentar canviar de tema, tots els col·laboradors de Telecinco van començar a investigar sobre aquesta curiosa història.

«Sempre he anat amb la veritat per davant, i el que no consentiré és que amb aquest joc quedi jo com un mentider», va assegurar Antonio David. «Tampoc vull que tot això em perjudiqui a mi i que perjudiqui la relació que jo tinc amb la família dels meus fills, que és molt bona», va declarar Flores.

José Ortega Cano va esborronar-se quan va sortir a la llum aquest secret, però en cap moment va fer declaracions al respecte. Tot fa pensar que va parlar amb l'antic tertulià perquè frenés la història des del plató de Telecinco.

Antonio David Flores se sincera: «La meva relació és de respecte»

Ortega Cano sempre ha hagut de lluitar contra els mateixos rumors sobre la seva orientació sexual. Ha estat casat amb Rocío Jurado, ara amb Ana María Aldón, i no consenteix que ningú qüestioni els seus sentiments.

Antonio David comprèn l'enuig del seu antic sogre, per la qual cosa no va parar fins que el públic va pensar que el polígraf estava equivocat. Per això, va afirmar que la seva relació amb Ortega Cano es basava en el respecte i que havien compartit moments d'intimitat, cosa, però, que no implicava cap altre fet.

Els defensors de Moreno volen esperar un temps, però pensen que el seu marit és l'autèntic botxí d'aquesta història. Per aquest motiu estan traient a la llum els seus secrets més foscos, com ara el seu escàndol amb el padrastre de Rocío Carrasco.