Primer pla de Cristina Pedroche en un photocall

El descuit de Cristina Pedroche la mateixa nit de Campanades que ningú havia vist

Les xarxes socials s'han fet ressò d'aquest petit detall

La ressaca de les Campanades a Atresmedia encara segueix latent. Cristina Pedroche s'ha convertit per cinquè any consecutiu en la protagonista del Cap d'Any pel seu extravagant i singular vestit. Ara bé, les xarxes socials s'han fet ressò d'un petit descuit que ningú havia vist. 

Un mugró al descobert

Cristina Pedroche no se'n va adonar, però durant uns segons va deixar veure un mugró al descobert, un detall que gairebé ningú va veure en directe. L'escassa vestimenta de Cristina Pedroche durant les Campanades li va jugar una mala passada; la presentadora va lluir un vestit amb 16.308 peces de vidre brodades. Ara bé, abans d'ensenyar el vestit, anava coberta amb una peça similar a una manta i els xals que tant hem fet servir durant el confinament per la pandèmia de la Covid-19

Les reaccions a les xarxes socials

El vestit de Cristina Pedroche, que va dur amb unes botes a joc i un tocat de pedres, va deixar al descobert un mugró de la presentadora. En aquell moment, no es va poder apreciar, però després es va comentar a les xarxes socials. «Tinc més ganes de sortir que el mugró de la Pedroche a les Campanades», comentava un usuari a les xarxes socials. 

«Confirmen que a la Pedroche se li ha vist el mugró a la televisió», assegurava un tuitaire amb una fotografia del moment.

«El mugró de Pedroche és la notícia de l'any, recordeu», escrivia un altre usuari a Twitter. Tot i la repercussió que ha tingut, el mugró de Cristina Pedroche no ha estat el tema més comentat a les xarxes socials.

Polèmica per la diferència de sou de Cristina Pedroche i Chicote

La diferència de sou de Cristina Pedroche i Chicote per presentar les Campanades davant de milions d'espanyols també ha estat objecte de polèmica. Mentre que el prestigiós i mediàtic cuiner hauria ingressat 30.000 euros per la feina, Cristina Pedroche s'hauria embutxacat el doble de diners: 60.000 euros.

Els usuaris han debatut sobre si es tracta d'un cas de desigualtat laboral o bàsicament és perquè Pedroche atreu molta audiència. En aquest sentit, alguns usuaris van aprofitar l'enrenou per criticar a Antena 3 per «fer servir el cos» de la presentadora com a objecte de reclam per guanyar audiència.

Tot i la forta competència  d'Ana Obregón i Anne Igartiburu a TVE, la cadena privada va recollir la segona millor dada d'audiència amb 6,1 milions d'espectadors i un 27,5% de quota de pantalla, una xifra que està molt per sobre del 6,5% que va aconseguir el seu màxim rival, Telecinco

Amb aquesta dada, Antena 3 ha anotat aquest any un nou màxim històric d'audiència, tot i els més de 7 milions d'espectadors que van optar per veure el retorn a la televisió d'Ana Obregón després de la mort del seu fill Álex Lequio.