Primer pla d'Ana María Aldón i José Ortega Cano.

Desemmascarat el familiar que intenta destruir el matrimoni d'Ortega Cano

Ana María Aldón sap qui és la persona que filtra informació sobre ells

Ana María Aldón ja no està disposada a passar-li ni una ni a José Ortega Cano ni a la seva família, que l'haurien menyspreat més d'una vegada.

Un fet que treia a lluir Kiko Jiménez, ex de Gloria Camila. «Et consta que a gran part de la família Ortega Cano no els agrada que Ana María Aldón sigui un personatge públic i independent i fan tot el possible per impedir-ho?» li preguntaven al Deluxe .

Fet que el col·laborador responia: «Les germanes d'Ortega Cano, Gloria Camila, Rocío Flores...», enumerava.

Foto d'Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María.
Ana María Aldón i José Ortega Cano caminant pel carrer amb el seu fill José María | Europa Press

«Una de les causes principals és que s'ha pensat que Ana María ha estat per l'interès, malgrat que ella sempre ha demostrat estar a l'altura», assenyalava.

«Ara que acudeix esdeveniments, canvia intel·lectualment, canvia de look, i sorgeix la gelosia, com pot venir una anònima a ocupar un lloc a la televisió, beneficiosament? Jo en dic enveja, els molesta que tingui certa notorietat», sentenciava.

Unes paraules que molestaven molt Ana María Aldón. «Pel que es veu, tothom parla del meu divorci», argumentava.

José Ortega Cano somrient
José Ortega Cano està passant per un mal moment | GTRES

«Hem parlat i m'estima molt», explicava sobre la seva relació amb José Ortega Cano. A més, deixava entreveure que tenia molt clar qui era la persona que s'havia dedicat a filtrar informació sobre la família.

«Li diria a Antonio Rossi que s'informés bé abans d'abocar merda sobre mi, perquè no té res a veure amb la realitat», acusava el periodista.

«El meu marit surt i entra amb llibertat, no li pregunto on va ni amb qui parla, fa la vida normal com qualsevol persona».

Ana María Aldón defensa la seva relació i planta cara

«La persona que t'informa, t'informa malament, erròniament i amb maldat cap a mi, està ficant molta merda, i és el que sobra al matrimoni», deixava caure Ana María Aldón.

«Jo espero la defensa del meu marit, ell pot dir si això és mentida o no. Em sembla molt injust. Qui pot tenir tanta maldat per dir això a un periodista? Sé d'on ve, d'algú de la família», assegurava.

Tot i que tot sembla indicar que no es tracta de Rocío Flores, ja que Ana María només té bones paraules cap a ella.

«Jo tinc bona relació amb ella, hem parlat, com a persones adultes i civilitzades, però no diré si m'ha retret alguna cosa o no», explicava.

Imatge d'Ortega Cano i Ana María Aldón amb la mascareta i el rostre seriós durant el funeral de Jaime Ostos
José Ortega Cano i Ana María Aldón continuen junts malgrat els rumors de crisi | GTRES

«Crec que és sincera quan diu que em té afecte. La primera part de Supervivientes va ser regular, ella esperava una reacció de mi, però després va anar bé, jo anava amb un tractament, una medicació que allà vaig aconseguir treure'm».

«Sabem on som i on treballem, jo només vaig dir això que em sorprèn que parli del meu matrimoni perquè volia saber si ella seguia amb el seu xicot», afegia sobre això.

«Jo crec que no he parlat de les seves coses, tot i que el que ella diu. He intentat no ofendre ningú. Ella tampoc m'ha ofès a mi. Li tinc molt afecte, hem viscut coses molt dures a Supervivientes».

A més, en referència a les burles que hauria rebut de part de la filla d'Ortega Cano i Rocío Flores, ella decidia no donar-li més importància.

«Jo no he vist que es riguessin de mi, però si és així... estic orgullosa dels meus orígens. Jo no sé del que parla. Vaig veure tantes mentides per la tele que vaig treure el programa», assegurava.

«Em fa sentir que soc imprescindible a la seva vida», argumentava sobre l'amor que sent per ella Ortega Cano. Ens explica que estan bé dins del matrimoni, que aposten per la seva relació i que «el problema ve de fora».

«No et dic que sigui tot meravellós i màgia, però tot està en ordre». «Això que jo he donat un ultimàtum al meu marit i ho he explicat pels passadissos no és cert, primer perquè no els ho he donat», tancava.