Fotomuntatge de Kiko Hernández i Eva Marciel

Kiko Hernández no pot fer callar Eva, la dona que acaba d'explicar el seu secret

Kiko Hernández es queda en xoc després del que s'ha dit sobre la seva vida

Kiko Hernández viu un dels millors moments professionals des que va saltar a la fama fa vint anys a 'Gran Hermano'.

I és que al llarg del temps s'ha llaurat una carrera en els diferents projectes en què ha participat i sempre ha complert amb escreix. Ara, recull els fruits de la feina constant que ha dut a terme al Telecinco.

Imatge de Kiko Hernández assegut a un sofà groc durant la promoció de la seva obra de teatre
L'11 de febrer, Kiko Hernández va debutar en un teatre de Madrid | GTRES

El madrileny ha diversificat la seva carrera, i a més, a 'Sálvame Naranja', també presenta un espai de telebotiga que es diu 'Mejor llama a Kiko'.

Per si no n'hi hagués prou, Hernández ha decidit provar sort en un món que era desconegut per a ell. Ens referim a pujar als escenaris teatrals per a actuar per primera vegada a la seva vida.

Kiko Hernández ja no pot amagar el secret

Parlem d'una feina que Kiko ha afrontat amb moltes ganes i que posa de manifest que al col·laborador de 'Sálvame' no se li resisteix cap repte.

La veritat és que amb l'obra 'Distinto', escrita per Juan Andrés Araque, veiem una altra faceta de Kiko i de la qual se sent orgullós cada vegada que trepitja un teatre.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández no dona crèdit al que s'ha dit sobre ell | Telecinco

A principi de febrer, el sempre incisiu col·laborador va debutar al teatre José María Rodero de Torrejón de Ardoz. Després d'aquesta prova de foc, el madrileny ha continuat demostrant els seus dots actorals en altres llocs d'Espanya, com Valladolid, Mislata o Aiora.

Fa uns dies, l'actriu Eva Marciel, que també participa a 'Distinto', va parlar sobre Kiko Hernández en una entrevista per a 'Diez Minutos'.

«No sabia qui era Kiko Hernández perquè no veig la tele»

Quan se li va preguntar pel paper de Kiko en aquest nou projecte en què està immers, Eva va ser molt clara.

A més, crida l'atenció que l'entrevista revela un secret que no sabem si ha agradat gaire al seu company de feina. I és que fins que no van començar a treballar junts per a assajar l'obra, ella no havia sentit mai parlar del tertulià.

Eva Marciel en un photocall
Eva Marcial, companya de Kiko a 'Distinto, ha parlat d'ell | Europa Press

«És molt bon company. Si et dic la veritat, no sabia qui era perquè no veig la tele. A casa meva no hi ha televisió, però mai em qüestiono amb qui treballaré. Només demano que siguin professionals amb la seva feina», va confessar obertament.

«El Kiko tenia molta por de les coreografies, perquè es considerava maldestre»

«Al Kiko tota l'estona li dic que treballo molt bé amb ell, perquè ja et dic que és un excel·lent company de ball. I això que et dic té un doble sentit, perquè la funció comença amb un ball, i Kiko al principi tenia molta por de les coreografies».

«Es considerava maldestre», revelava amb total sinceritat a 'Diez Minutos'.

L'actriu valora molt que Kiko acceptés una feina com aquesta, en què és un autèntic novell. «És una prova de foc, i em sembla molt valent per part seva», va dir Eva Marciel.

D'altra banda, està contenta perquè 'Distinto', on treballa amb Kiko Hernández i dos actors més, Blas Caballero i Fran Antón, està tenint molt d'èxit.

«De moment, la gira només serà els caps de setmana, perquè Kiko de dilluns a divendres és a 'Sálvame'. Això marca molt el calendari de la gira i a mi em permet fer altres coses».