Primer pla de Rocío Flores amb la mirada perduda

L'estafa de Rocío Flores als seus seguidors que la deixa molt mal vista

Han acusat la jove de promocionar roba plagiada

Rocío Flores continua estant al punt de mira per cada cosa que fa o diu, i ara acaba de ser acusada de promocionar roba plagiada a les seves xarxes socials.

Així, la roba que la jove pretén vendre com a exclusives i de marca, podrien trobar-se a preus molt més rebaixats en pàgines com AliExpress. Cosa que els seus enemics no han dubtat a denunciar.

Ella no és la primera acusada que estafa als seus seguidors, ja que altres influencers també ho han fet.

«Aneu amb compte, que no us enganyin. Mireu la camisa que ven 'la trenes', el que cobra i el que val. Només enganya...», l'han acusat.

Rocío Flores i Javier Terrón.
Foto de Rocío Flores i Javier Terrón sortint d'una casa junts. | Europa Press

«Ja ha tret moltes vegades roba d'AliExpress que després la botiga que patrocina ven 5 o 6 vegades més car del que val», deien.

I és que són moltes les peces que la filla d'Antonio David ha tret a les seves xarxes o ha lluït a la televisió. «La caçadora fúcsia en un aparador de xinesos», deien. «A més, no saben (o no volen saber) que les botigues xineses treuen constantment imitacions de roba de qualsevol marca per preus (i qualitats) ridículs».

Entre altres coses, també es trobaria el famós anorac que ja hem vist tant a Rocío com Olga Moreno en algunes ocasions, també de la famosa web xinesa.

«Quina vergonya, com enganyen la gent», criticava una usuària. Fa un temps, la jove també va tenir un altre problema d'aquest tipus per estafar la falsificació d'unes sabatilles.

Imatge de Rocío Flores ajudant a Olga Moreno amb les coses de la seva botiga
Rocío Flores ha estat ajudant a Olga amb les gestions a la botiga de Màlaga. | EUROPA PRESS

Rocío va promocionar una coneguda marca de sabatilles esportives, encara que semblava que es podria tractar d'una falsificació. Motiu pel qual la van multar. Les sabatilles originals costen 480 euros, però la web que promociona la col·laboradora d'El Programa de Ana Rosa les ven per 65,95 euros.

L'estafa en què s'ha vist embolicada Rocío Flores

Sens dubte, el cas més famós d'estafa als seus seguidors va ser el de la influencer Yolanda Claramonte, més coneguda com a Love Yoli, que va protagonitzar un gran escàndol.

Molt emocionada, la jove anunciava l'obertura d'un negoci de roba per a mares i filles anomenat 'LY Colecction'. A la pàgina web de la botiga es podia veure roba molt bonica i conjunts idèntics amb la seva filla Valeria.

Tot i això, els seguidors no van trigar a descobrir que la influencer estava venent la mateixa roba que podia trobar-se a AliExpress però a un preu molt més elevat.

Yoli Claramonte
Yoli de 'GH 15' va ser acusada d'estafar als seus seguidors. | Mtmad

I després d'aquesta polèmica, la Yoli es va veure obligada a donar explicacions. «Les dones ens hauríem d'ajudar entre nosaltres», deia després de tots els atacs que va rebre.

«Els preus són molt baixos. Si hagués dissenyat jo les peces, el cost seria molt elevat. Aleshores, evidentment, totes les peces es compren a l'engròs», explicava.

«El primer és que jo no estic matant ningú. Estic creant llocs de treball», deia ella. «M'emporto un marge molt petit, així que no sé què de dolent té això».

A més, insistia que si hagués dissenyat ella les peces, el cost seria molt més alt. «Des del meu punt de vista, no em gastaria 100 o 200 euros en un vestit de nena», es defensava. «Totes les peces es compren a l'engròs, com en una botiga de barri, no estic matant ningú ni obligant ningú que compri a la meva botiga en línia».

«Estic dedicant el meu temps, els meus diners, les meves ganes i la meva il·lusió en alguna cosa que és per a vosaltres. Jo no estic posant una pistola a ningú perquè em compri». Però després de l'escàndol, el negoci va acabar fracassant.