Ana Obregón i Álex Lequio

Ensurt per a la família d'Ana Obregón després de desmaiar-se en públic

L'actriu està de viatge a Mallorca acompanyada dels seus familiars

AnaObregón s'està enfrontant al moment més complicat de la seva vida a causa de la pèrdua del seu fill ÁlexLequio que moria a causa d'un càncer. Els familiars de l'actriu s'han convertit en el seu pilar fonamental per poder tirar endavant i és que no l'han deixat sola en cap moment.

L'estiu no ha suposat cap excusa i Ana s'ha traslladat a Mallorca al costat dels seus familiars que no volen deixar-la sola. Els reporters estan a l'entrada del domicili on Ana s'allotja esperant per fotografiar-la però aquesta no sol sortir. Ara bé, fa uns dies, Obregón va haver de ser socorreguda pels seus familiars després de desmaiar-se al mig del carrer, segons recull el mitjà 'Diario Gol'.

Ana Obregón, protagonista del programa 'Hormigas Blancas'

L'actriu és la protagonista del primer programa de 'HormigasBlancas' que ha decidit rendir-li homenatge en ser considerada una de les actrius més estimades per la població. Luís Rollán, col·laborador del programa 'Viva la vida', entre d'altres, ha explicat que l'actriu no acaba d'acceptar la mort del seu fill, una cosa que els preocupa.

El 13 d'agost es compliran ja tres mesos des que Álex Lequio ens va deixar, i AnaObregón continua publicant records amb el seu fill, que sempre serà etern. Sens dubte però, una de les últimes publicacions que més va commocionar els seus seguidors és aquella fotografia que va compartir on apareix al costat del seu fill fa un any i on es pot llegir: «Estiu de 2019, quan la vida era vida».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estiu 2019. Quan la vida era vida. #alessforever

Una publicació compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el