Imatge d'Antonio David Flores al plató de Supervivientes

Les 3 grans mentides d'Antonio David que van ser desmuntades al documental

Un cop més, Rocío Carrasco va deixar al seu ex en evidència

El vuitè episodi de la sèrie-documental de Rocío Carrasco emès dimecres, va tornar a deixar en dubte a Antonio David, ja que, des que va començar la producció, aquest ha quedat en evidència pels seus muntatges i per la seva manipulació dels fets, com ha dit la seva ex. I dimecres a la nit la seva imatge va tornar a quedar per terra. Indubtablement, del capítol va cridar l'atenció la pallissa que Rociíto va rebre de la seva filla (Rocío Flores) i l'actitud d'Olga Moreno en diferents ocasions.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, també va ser realment significatiu que a l'exguàrdia civil se li van desmuntar tres grans mentides que no ha deixat de repetir durant aquests vint anys. I no només se li van desmuntar amb el testimoni de la seva exdona, que també, sinó, sobretot, amb documentació aportada. Unes proves que deixen en evidència que ha mentit descaradament en assumptes molt importants.

La mentida de la manca de treball

Des de fa anys, s'ha sabut que durant un període de temps Antonio David no va pagar la manutenció dels seus fills, així que, davant aquesta circumstància, la seva ex va portar el cas per via penal, però no va aconseguir el seu propòsit. Per tant, se li va indicar que optés per la via civil, encara que ella no va recórrer a la mateixa fins sis anys després, ja que va considerar que era la manera d'intentar frenar la situació que estava vivint amb la seva filla, qui l'acusava de voler ficar al seu pare a la presó.

Va ser el 2012 quan Rocío va presentar la pertinent reclamació judicial per l'esmentat impagament i «el jutge decreta que aquests diners s'han de donar», i en aquest moment el seu ex «li diu al jutge que no té diners ni béns i que és insolvent». És més, des de llavors, en qualsevol mitjà que ha pogut, Antonio David ha donat a conèixer que aquesta situació es devia al fet que no treballava i això era per culpa de Rocío Carrasco, ja que afirmava que això es devia a les influències que ella tenia i que l'havia acusat de maltractador.

No obstant això, dimecres a la nit va quedar demostrat que ha mentit de forma contundent gràcies a una línia del temps que corresponia al període corresponent entre els anys 2011 i 2017. En aquesta es va mostrar que, en aquest temps, entre altres coses, va fer catorze exclusives en revistes ('Hola!', 'Lecturas' i  'Semana'). Això sense passar per alt que durant aquests anys va realitzar entrevistes o va estar treballant en diferents programes de Telecinco: 'Enemigos íntimos', 'Acorralados', 'Sálvame Deluxe', 'De buena ley' i 'MYHYV'.

La mentida de l'autorització de l'operació

Altres de les falsedats que Antonio David va anar explicant de plató en plató era que calia operar al seu fill (David), i que Rocío no signava l'autorització per a això. És més, va arribar a manifestar que feia sis mesos que esperava que ella la rubriqués i fins i tot va exposar que havia hagut d'acudir a la justícia perquè un jutge donés el permís.

No obstant això, s'ha demostrat que mentia descaradament. Primer, Carrasco va explicar que es va posar en contacte amb el metge per saber l'operació que havia de realitzar-se a David, i, segon, va mostrar el document que acredita que ella sí que va concedir l'autorització per a la intervenció.

Tercer, va ensenyar el resultat de la demanda a través del civil que Antonio David li va posar suposadament per no signar aquesta autorització. En concret, la sentència deia així: «Es desestima la petició formulada per Antonio David Flores Carrasco enfront de Rocío Carrasco Mohedano per substituir el consentiment d'aquesta en la intervenció quirúrgica que hagi de realitzar-se al fill comú menor d'edat anomenat David. S'imposen a demandant les costes causades, amb expressa declaració de temeritat».

Autorització presentada per Rocío Carrasco per a l'operació del seu fill David Flores
Rocío Carrasco va mostrar l'autorització que va rubricar per la intervenció del seu fill | Telecinco

La mentida sobre l'hospitalització del seu fill

Malgrat tot, encara n'hi va haver més. Una tercera afirmació de l'excol·laborador expressada durant anys va quedar també qüestionada amb documentació, fent referència a l'hospitalització del seu fill en el Nadal de 2010 a un hospital de Màlaga quan el menor estava amb el seu pare.

Antonio David i la seva dona sempre han dit que Rocío Carrasco es va presentar el cinquè dia d'estar ingressat, tot i que la seva filla li havia trucat en nombroses ocasions. És més, van arribar a manifestar que ella no va acudir a l'hospital abans perquè estava a El Rocío amb uns amics.

No obstant això, la protagonista de la docu-sèrie va desmentir tot això i va exposar que va trucar diverses vegades en aquestes festes als seus fills sense rebre resposta. Així mateix, va ser després d'una d'aquestes trucades quan la seva primogènita li va agafar el telèfon i li va explicar que David estava ingressat.

La mentida que s'ha desfet amb documentació és la que s'havia deixat caure sobre que Rocío no havia estat massa a la ciutat durant l'hospitalització del petit. No obstant això, ella va tornar a desbaratar l'argument, mostrant la factura de l'hotel on es va allotjar en aquell moment. Una factura que acredita que va estar des del 30 de desembre fins al dia 7 de gener, «vam passar Cap d'Any i Reis amb el nen a l'hospital».

Factura d'hotel presentada per Rocío Carrasco per demostrar la seva presència a Màlaga durant l'hospitalització del seu fill
Rocío Carrasco també va demostrar la seva presència a Màlaga durant l'hospitalització del seu fill | Telecinco

D'aquesta manera, va quedar demostrat, una vegada més, que si la imatge d'Antonio David està injuriada, és amb motius. I és que davant els seus vint anys de declaracions sense proves, Rocío Carrasco finalment ha presentat la corresponent documentació.