Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe

Destapen el lleig d'Isabel Pantoja a Rocío Jurado quan estava malalta

L'amistat entre les cantants podria no haver estat perfecta
Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja segueix en el punt de mira | GTRES

Isabel Pantoja està protagonitzant moltes polèmiques i el seu desprestigi públic ja no es limita a la relació que té amb la seva família, concretament amb el seu fill Kiko Rivera pel conflicte de l'herència de Paquirri.  

Amador Mohedano explica el que va passar entre Rocío Jurado i Isabel Pantoja

En els especials de 'Cantora: la herencia envenenada', Telecinco ha convidat a molts testimonis que han mostrat la cara menys amable de la cantant. Fins i tot els seus fans han sortit a la llum per explicar la supèrbia de la cantant que, suposadament, els fa pagar 200 euros per entrar a Cantora i a més, els demana regals de luxe.

Per si no n'hi hagués prou, Amador Mohedano ha deixat en evidència la relació de la cantant amb els seus companys de professió. 'Sálvame' ha volgut saber la relació que tenien les dues grans estrelles del cant, Isabel Pantoja i Rocío Jurado. Així doncs, Amador ha afirmat que sempre van tenir una relació bona, encara que no s'ha atrevit a definir la relació com una 'amistat'. 

Rosa Benito ha anat més enllà i ha afirmat que van ser molt amigues fins que va aparèixer la periodista Encarna Sánchez. Aquesta no suportava que Isabel Pantoja es portés bé amb Rocío Jurado. Tot i això, Isabel va intentar portar-se bé amb la locutora de ràdio, ja que sabia que tenir-la en contra podria complicar-li la vida.

Sabent això, Mohedano ha explicat un episodi que va ocórrer quan Rocío Jurado va emmalaltir i va haver de cancel·lar una gira de concerts que tenia prevista, amb més de quaranta-cinc dates confirmades. En aquest moment, Amador que era el mànager de la seva germana, va trucar a tots els empresaris que havien contractat l'espectacle per informar-los que s'havien de cancel·lar pel delicat estat de salut de la cantant.

Julián Muñoz era el representant d'Isabel Pantoja

En aquell moment, Julián Muñoz exercia com a representant d'Isabel Pantoja i en assabentar-se que s'estaven cancel·lant els concerts de Rocío Jurado, es va posar en contacte amb Amador Mohedano i es va interessar per la gira cancel·lada. El pla de Muñoz era quedar-se amb les dates de Rocío Jurado i transferir les cites a l'agenda d'Isabel Pantoja que en aquell moment no estava passant pel seu millor moment, artísticament parlant.

Així doncs, Julián va demanar-li a Amador les dates dels quaranta-cinc concerts i el telèfon de tots els empresaris que tenien pensat comptar amb la presència de Rocío Jurado. Un cop va tenir aquests contactes, Muñoz va oferir l'espectacle d'Isabel Pantoja amb un detall que va sorprendre molt a Amador quan es va assabentar. El representant d'Isabel Pantoja oferia aquests concerts per un preu superior al que tenien acordat amb Rocío Jurado.

Segons el testimoni d'Amador Mohedano, dels quaranta-cinc espectacles previstos només es van realitzar tres o quatre. Cal recordar que la cantant estaria cobrant uns 60.000 euros per concert, uns concerts que ja no acostumen a omplir les sales i que estan deixant fins i tot obsolets els espectacles de la mare de Kiko Rivera. Ara faltarà veure com aixeca la seva carrera professional després de totes les acusacions.