YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Paloma Cuevas i Enrique Ponce: rumors de perdó i la resposta d'ella

La reconciliació és gairebé impossible

Enrique Ponce i la seva exparella, Paloma Cuevas, en un muntatge propi
Paloma Cuevas té molt clar que vol divorciar-se d'Enrique Ponce | cedida

Tot i que la relació entre Paloma Cuevas i Enrique Ponce és cordial i propera, després de vint anys de matrimoni i dues filles en comú, Paloma ha volgut deixar molt clar en la revista 'Hola' que vol divorciar-se d'Enrique Ponce. Paloma ha confirmat que, després de tants anys, s'estima al pare de les seves filles, però la reconciliació és gairebé impossible.

Ara bé, arran de les especulacions publicades en un portal web sobre tauromàquia, molts mitjans de comunicació diuen que Paloma estaria disposada a tornar amb el pare de les seves filles.

Paloma Cuevas: «La meva decisió és ferma»

Després d'aquests rumors d'una possible reconciliació entre Paloma Cuevas i Enrique Ponce, Paloma ha volgut pronunciar-se i deixar clar que la seva decisió no té marxa enrere. Tot i això, 'Eurotoro' ha assenyalat que el torero va demanar-li perdó i que desitja tornar amb ella per Nadal. Així mateix, el portal web ha informat que la relació de Ponce amb Ana Soria ja s'està acabant. 

«Aquest amor, jove i ros està una mica fred», ha assegurat el mitjà sobre el seu apassionat romanç amb la jove d'Almeria. Segons el mitjà, la intenció del torero és tornar a casa amb la seva dona i les seves dues filles, Palomita i Bianca.

Paloma ha volgut parlar i afirmar que la seva decisió de divorciar-se d'Enrique Ponce «és ferma», tal com informa la revista 'Hola'. Li desitja el millor, però té clar que al seu costat ja no hi ha res a fer. Per descomptat, vol mantenir aquest bon tracte que tenen, però, aquesta no seria capaç, ara per ara, de perdonar-lo.

D'aquesta manera, Cuevas ha confirmat que el divorci segueix endavant. Tan sols cal que Enrique Ponce signi els papers, que sembla que li està costant més del que s'esperava. Cal recordar que a principis de juliol es va fer pública la notícia de la separació, que van decidir tots dos, pensant sempre en el que és millor per a la família.

Centrada en la seva família i en impulsar nous projectes

Mentrestant, Paloma es troba plenament bolcada en la cura dels seus pares, Victoriano i Paloma, també en l'amor incondicional a les seves dues filles, i en tirar endavant els misteriosos projectes professionals, dels quals encara no ha volgut parlar. Segur que aviat podrem veure què és això tan interessant que segueix ocultant.

Ara l'empresària està molt feliç i il·lusionada amb aquesta nova etapa de calma que li brinda la vida, després de la tempesta, plena d'il·lusions i envoltada de l'afecte de la seva família i dels seus moltíssims amics i amigues.

A més, Paloma està molt activa a les xarxes socials. Sense anar més lluny, aquest dimarts sorprenia els seus seguidors amb una fotografia des de la seva terra natal, Còrdova: «El meu lloc favorit del món. Aquí vaig descobrir la vida i em vaig convertir en amant del seu color vibrant, la seva identitat brillant i el seu agradable tarannà. L'única ciutat d'Espanya que atresora 4 patrimonis de la humanitat».

Gràcies a això hem pogut veure la bona relació que té amb altres famoses com Paula Echevarría, Elsa Anka, Patricia Cerezo, que li han deixat comentaris de suport i admiració.


Comentaris

envia el comentari