Samantha Vallejo, presentadora de Masterchef, passejant pel carrer

El cop que acaba de rebre Samantha Vallejo just abans de Nadal

El programa de cuina prescindeix de la veterana

'MasterChef' s'està convertint en la gran aposta de TVE. El programa segueix augmentant la seva audiència i és per això que la cadena vol aprofitar el programa en totes les seves formes.

Després de finalitzar  'MasterChef' i veure l'èxit, TVE va apostar per continuar amb el programa, però amb la nova edició 'Celebrity' i, efectivament, TVE va encertar, ja que segueix liderant les nits dels dimarts. Per altra banda, la productora del programa ha decidit que en breus començaran a gravar 'MasterChef abuelos'. Aquesta edició no serà com les que coneixem, ja que es tracta d'un especial que només s'emetrà durant Nadal. 

Baixa de Samantha Vallejo-Nágera

Malgrat que només sigui una sola emissió, el programa vol comptar amb la presència dels seus jutges per avaluar cada un dels plats. Ara bé, Samantha Vallejo-Nágera no apareixerà en el programa i una altra persona, molt coneguda, la substituirà. Així doncs, la jutge més estricta del programa agafa la baixa i la productora es veu obligada a trucar a algú que també ha estat molt important en la història del programa.  

Loles León serà la tercera jutgessa de 'MasterChef abuelos'. L'actriu es coneix molt bé el programa, ja que va ser concursant i, a més, va arribar a ser finalista deixant molt bona impressió. És per això que la productora ha contactat amb l'actriu perquè formi part del jurat.

Loles León serà la nova jutgessa

'Ecoteuve' ha tingut accés a la roda de premsa en la qual Loles León ha confirmat la notícia: «Com que soc àvia i Macarena Rey em va dir una vegada que havíem de fer alguna cosa, aquí estic», ha comunicat l'actriu.  Evidentment, el criteri de Loles León no serà el mateix que el dels seus companys, Pepe i Jordi Cruz.

En aquest especial de 'MasterChef', la mecànica serà molt similar a totes les edicions. 'Ecoteuve' ha informat que hi haurà una prova individual, una exterior per equips i una altra individual que decidirà qui és el guanyador. En l'especial 'MasterChef abuelos' hi haurà deu aspirants i el guanyador s'emportarà 12.000 euros. 

«M'he sentit molt gratificada amb tot l'afecte que m'han donat. He estat la seva amiga i la seva defensora. L'afecte que els he donat ha estat poc», ha explicat Loles León referint-se a 'MasterChef'. L'actriu guarda un gran record de tot l'equip del programa. És per això que no s'ho ha pensat dos cops.

L'actriu, que actualment fa el paper de Menchu a 'La que se avecina', serà un dels punts forts d'aquest especial que prepara 'MasterChef' per aquest Nadal. L'objectiu de la productora és animar a la gent gran, que ha passat una època molt delicada per la pandèmia de la Covid-19

A més, segons 'Ecoteuve', l'especial comptarà amb les visites de Bibiana Fernández, Carmen Lomana i Celia Villalobos. L'única baixa notable d'aquest especial és la de Samantha Vallejo-Nágera, que serà la primera vegada que no apareixerà en el programa. Ara bé, amb Loles León riurem molt, això està assegurat.