Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Sorpresa a 'Sálvame' per la nova afició que té Kiko Hernández

Els col·laboradors de 'Sálvame' estan molt sorpresos

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Surt a la llum la nova afició de Kiko Hernández | Telecinco

Ja fa més de deu anys que Kiko Hernández col·labora al programa estrella de Telecinco, 'Sálvame'. El tertulià ha aconseguit ser un dels col·laboradors més ben considerats del programa. Tot i no ser periodista, sempre està informat i els directors del programa confien molt en la seva feina, ja que és un treballador exemplar i fins i tot, a vegades, exerceix com a presentador.  

Per altra banda, Kiko Hernández mai vol protagonitzar polèmiques, ja que demana que es respecti la seva vida privada. És per això que l'audiència coneix molt bé al treballador, però molt poc a la persona. Kiko no vol parlar de la seva vida privada i al llarg de la seva trajectòria, el col·laborador només ha volgut explicar que té dues filles petites, nascudes l'any 2017. 

Després de participar a 'Gran Hermano', el tertulià va començar a col·laborar en programes de televisió. El seu primer gran èxit va ser a 'A tu lado', programa presentat per Emma García, i ara a 'Sálvame', sent una de les cares més visibles del programa. També sabem que és molt amic de Marta López i Belén Rodríguez. Però cal destacar que ara ha sortit a la llum la nova afició del col·laborador. 

La nova afició de Kiko Hernández

La revista 'Semana' ha publicat unes imatges on el col·laborador de 'Sálvame' apareix muntant a cavall. Aquesta és, sens dubte, la gran passió desconeguda de Kiko Hernández. Des de la revista s'ha assegurat que el col·laborador està aprenent a muntar a cavall, la qual cosa sempre havia desitjat.

Mai és tard, i amb quaranta-quatre anys ha decidit fer classes per aprendre a anar amb caval. 'Semana' ha explicat que de moment està aprenent en un circuit tancat, ja que encara ha de perfeccionar la postura correcta sobre el cavall. A més, 'Semana' destaca la bona disciplina de Kiko Hernández, que ha estat molt atent a les indicacions de la professora. 

Recordem que Kiko Hernández ha estat molt temps sense sortir de casa. De fet, assegura que durant el confinament estava obsessionat a dutxar-se més d'una vegada al dia i evitava sortir al carrer. Ara, després d'haver tornat a plató amb continuïtat, Kiko Hernández ha deixat les seves pors enrere i ha decidit aprendre a muntar a cavall. Aquesta disciplina no és gens fàcil, de manera que Kiko haurà de fer moltes més classes.

Segur que Kiko continuarà amb les classes, ja que, com explica 'Semana', el tertulià està tan content que fins i tot s'ha quedat una estona més després d'acabar les classes per acariciar els cavalls. Ningú sabia res sobre el seu interès per l'hípica, la seva nova passió.

A Kiko Hernández li encanta ser pare solter, sent devoció per les seves filles. Probablement, en uns anys sigui ell qui ensenyi les seves filles a muntar a cavall, però caldrà esperar perquè encara són molt petites. Aquesta ha estat una de les poques vegades que una revista ha caçat al col·laborador practicant alguna activitat. Segur que els seus companys de 'Sálvame' estan molt sorpresos.