Isabel Pantoja durant un dels seus concerts

Pilar Eyre ho confirma: A la llum un secret íntim d'Isabel Pantoja

Pilar Eyre ha desgranat totes les intimitats de la 'tonadillera'

Com Isabel Pantoja segueix sense aparèixer, molts són els nous rumors que circulen sobre ella i és que, de moment, la 'tonadillera'  segueix tancada en Cantora, el lloc més buscat per tota la premsa del cor. Han passat més de 30 anys des de la mort de Paquirri i l'herència del torero encara segueix sent el principal tema dels programes del cor. Alguns periodistes com a Pilar Eyre fins i tot han anat més enllà i han revelat com era la vida íntima de la cantant i el torero.

Recentment s'ha especulat molt amb què Paquirri no estava bé amb Isabel Pantoja. Algunes persones properes al torero han admès que Paquirri volia separar-se de la seva dona i, per si no fos prou, alguns amics del destre han confessat en algun plató de televisió que el dia de la seva mort havia discutit amb Isabel Pantoja. La periodista Pilar Eyre ha volgut narrar alguns aspectes de la vida d'aquesta parella a la revista 'Lecturas', on cal recordar que el casament entre aquests dos va ser un dels més mediàtics dels últims anys.

Un cop va morir el torero, Isabel Pantoja es va convertir en 'La vídua d'Espanya'. Pilar Eyre ha explicat en l'esmentada revista com es van conèixer els dos: «Quan es van veure per primera vegada, va ser el xoc de dos meteorits, la bomba de neutrons. Va ser a l'habitació número 123 de l'hotel Jerez, els va presentar el foto-reporter Manolo Gallardo l'any 1980», ha començat dient la periodista catalana.

És important destacar que Pilar Eyre és una de les periodistes més especialitzades en la vida de Paquirri, ja que ella va estar present en el famós programa de 'La máquina de la verdad'. Pocs són els periodistes que s'han atrevit a destapar les intimitats d'Isabel Pantoja.

Les intimitats d'Isabel Pantoja

Una de les coses que sempre ha dit Pantoja és que va arribar verge al matrimoni, un fet que recentment s'està qüestionant molt. La 'tonadillera' sempre ha afirmat que el seu únic i gran amor ha estat Paquirri. «Quan va conèixer a Francisco Rivera era tan verge com el dia que va néixer», ha comentat Eyre a 'Lecturas'. A més la periodista ha explicat que Isabel Pantoja deia que per a ella el sexe era només el 10% de la relació.

Sembla que la cantant no li donava molta importància al sexe, i és per això que va arribar verge al matrimoni tal com ella mateixa ha anat repetint al llarg dels anys. Probablement aquesta sigui la gran intimitat d'Isabel Pantoja, que ara ha volgut confirmar Pilar Eyre. La cantant no s'ha caracteritzat per tenir relacions amb molts homes, perquè després de la mort de Paquirri la van relacionar amb José Coronado, Máximo Valverde o Emilio Mateos. No obstant això, la realitat és que cap d'aquests romanços va quallar.

Malgrat ser una noia innocent, als Rivera no els va agradar que Paquirri es casés amb Isabel Pantoja . El que va passar després del casament ja és història. Després de la defunció del torero, la família Rivera va calar a Isabel Pantoja i des d'aquest dia fins ara encara hi ha disputes per l'herència del destre. El que sembla que ja ha quedat aclarit gràcies al testimoni d'Eyre, és que Isabel Pantoja va arribar verge al matrimoni.

A més, la pròpia 'tonadillera' caminava predicant el que opinava sobre el sexe, el qual sembla no li importava molt. Isabel Pantoja només ha tingut dues relacions estables al llarg de la seva vida, la de Paquirri i la de Julián Muñoz. De cap d'elles guarda un bon record, ja que de la primera es va quedar vídua i després de la segona va acabar a la presó.

Ara només queda esperar per veure si la cantant de 'Marinero de luces' parla, ja que l'últim que se sap d'ella és que està medicada a casa, tal com va avançar 'El programa de Ana Rosa'.