Eva González somrient en un acte públic

Les paraules que fan tremolar Eva González i són més reals que mai

El periodista Federico Jiménez Losantos aposta per la parella de Cayetano com a nova víctima de Telecinco

La presentadora Eva González i el seu cunyat Fran Rivera podrien ser les noves víctimes del cas Cantora.

 Així ho han afirmat diversos periodistes que consideren que aquesta guerra oberta entre els Rivera i els Pantoja molt aviat prendrà altres rumbs. És més, consideren que precisament a aquells els posarà en el disparador la cadena Telecinco.

Pròxims afectats de la batalla familiar

L'emissió fa unes setmanes del primer especial de 'Cantora, la herencia envenenada' va ser el punt de partida d'aquesta guerra familiar. I és que Kiko Rivera va revelar les suposades argúcies econòmiques que la seva mare, Isabel Pantoja, havia fet amb l'herència de Paquirri. És més, fins i tot va revelar que els objectes personals del seu pare no havien estat robats. Pel que sembla, els havia descobert ocults en la citada finca.

Tot això ha fet que la cançonetista es converteixi en focus constant de les crítiques i els atacs. I és que, des d'aquest moment, Telecinco ha donat veu a persones que han anat revelant més tripijocs de la cantant. És més, també han parlat de la seva complicada personalitat i fins i tot de situacions compromeses que ha protagonitzat. Així, als platós s'han assegut Teresa Rivera, Sylvia Pantoja, Pepi Valladores, José Antonio Canales Rivera, fans de l'artista...

Tot això ha deixat palès que, segons Federico Jiménez Losantos, l'objectiu de la cadena sigui la cançonetista. No obstant això, després d' 'acabar' amb ella i no poder esprémer-la més, s'apostarà per noves 'víctimes' en aquesta guerra.

Eva González i Fran Rivera, les possibles següents víctimes de Telecinco

El citat locutor de 'esRadio' ha realitzat la següent i categòrica afirmació: «Després del ‘Pantojicidi’, que molt més no la poden matar, ve el ‘Rivericidi’. Perquè això ha de continuar i als Rivera els han enxampat amb el carret del gelat».

En concret, considera que la dona i el germà major de Cayetano Rivera seran els pròxims objectius 'a enfonsar' de Telecinco. I ho ha manifestat així perquè creu que hi ha motius perquè sigui d'aquesta manera: «Fran Rivera està en la competència i Eva González està en la competència. I aquí no es fan presoners. És qüestió d'una setmana que comenci el ‘Rivericidi’».

Primer pla de Fran Rivera parlant amb la premsa
Fran Rivera podria ser un dels pròxims objectius de Telecinco | GTRES
 

Unes paraules aquestes que han estat recolzades per Isabel González, la subdirectora del programa de Jiménez Losantos. Aquesta ha dit: «Sí, perquè no donen puntada sense fil a Telecinco».

No obstant això, malgrat les informacions que aquest locutor ha dut a terme en aquest espai, cal no oblidar que fa pocs dies deia una altra cosa. En concret, en el seu moment va exposar que la següent víctima del cas Cantora seria Kiko Rivera. I ho va fer amb aquestes paraules: «Estan preparant el ‘matarile’ de Paquirrín».

Les bases d'aquests suposats atacs

Encara que Eva González sigui part implicada pel seu marit en el cas Cantora, costa pensar amb què la podrien atacar. I és que ella no té res a veure amb l’herència de Paquirri ni amb Isabel Pantoja.

No obstant això, sí que es podrien veure complerts els vaticinis de Jiménez Losantos en relació amb Fran Rivera. En concret, se li podria atacar per una raó. Per quina? Perquè ara s'ha revelat que durant anys no ha donat tota la informació sobre l'assumpte judicial relacionat amb els objectes personals de Paquirri. En concret, va mentir.

D'aquí ve que hagi hagut de ser el seu advocat, Joaquín Moeckel, el que públicament ha revelat unes dades que es desconeixia. I és que la cançonetista no té cap ordre judicial que l'obligui a lliurar els béns. Això sí, ha indicat que tampoc existeix una sentència que digui que aquests béns són d'Isabel Pantoja i, per tant, no ha de lliurar-los.