Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

La lletja comparació que va fer Asraf d'Isa Pantoja i ha indignat tot Espanya

Miguel Frigenti assegura que Asraf té un pla per deixar la seva parella i fer-se famós

'La casa fuerte’ està servint als espectadors per a destapar al veritable Asraf Beno, l'actual parella d’Isa Pantoja. Encara que tots dos van assegurar que entraven en el programa de Telecinco per a demostrar el bon estat de salut de la parella, el resultat està sent un fracàs i pràcticament en cada gala veiem algun episodi entre la parella que evidencia una relació de toxicitat i que ja molts col·laboradors de televisió s'estan atrevint a valorar.

Asraf acostuma a muntar escenes de gelosia cap a la seva parella quan considera que aquesta no li fa cas o fa costat a algun company que opina contrari a ell. Per a poder fer-ho, s'excusa en uns problemes d'autoestima generats pel buit que li ha fet la família de la seva parella durant molt de temps, alguna cosa que potser és desmesurada i que no serviria per a justificar els seus empipaments.

Asraf critica la seva parella i la família Pantoja

El jove no coneix límits i diumenge passat es va enfrontar al mateix Jorge Javier Vázquez, cridant-li en poques paraules ximple, animant-lo a més a dir el que veritablement pensa i no el que li diuen per l'auricular que porta el presentador durant la presentació dels programes que condueix. En aquell moment el presentador no va voler posar contra les cordes al jove i no va contestar a les seves acusacions, alguna cosa que els espectadors van entendre com un tracte preferent cap a la parella, afirmant que si això ho hagués fet qualsevol altre, ja no estaria dins del programa.

En la gala del passat dimarts vam poder veure com Asraf Beno es desfogava a gust amb Cristini i Rebeca Pous, parlant de la seva parella Isa Pantoja a la seva esquena i deixant-la als peus dels cavalls. El primer que va dir és que la família Pantoja és un infern, també va afirmar que no comprenia a la seva núvia i, fins i tot, va insinuar que pròximament podrien iniciar camins per separat. El més fort que va dir és que la seva parella desatenia al seu fill i que el deixava abandonat cada vegada que li surt un treball. De moment, ella no ha vist el vídeo i s'espera que el programa li ho posi el pròxim dijous perquè conegui realment com a parla Asraf d'ella a la seva esquena.

Asraf planeja negociar amb la separació d’Isa Pantoja

Aquest dimecres Miguel Frigenti ha revelat una dada que vindria a confirmar les males idees d’Asraf Beno amb la seva parella. El col·laborador de 'Sálvame’ ha afirmat que el model es refereix a la seva parella com la dinosaure i, a més, es burla del seu aspecte físic amb tot aquell que vulgui escoltar-ho. Per si no n'hi hagués prou, Frigenti ha afirmat que Beno ha flirtejat amb altres noies en els platós a esquena de la seva noia, fent partícips a totes elles dels seus plans llaura deixar plantada a Isa quan menys s’ho esperi.

En els últims dies, Rafa Mora ja va explicar que Asraf s'hauria deixat assessorar per alguns periodistes del cor. Aquest els hauria preguntat per les opcions econòmiques que podria manejar si se separa de la filla d'Isabel Pantoja.

Els possibles plans d'Asraf Beno

Els seus plans valorarien dues opcions. La primera separar-se just quan surtin del programa i anar a explicar-lo en tots els platós que el convidessin, i la segona idea és una mica més macabra. S’estaria plantejant tenir un fill amb ella, després casar-se i, finalment, separar-se.

Realment Asraf considera que la seva relació amb Isa Pantoja és d'interès per a la premsa, però el que realment podria interessar seria que aquest revelés secrets del clan Pantoja. Detalls que segurament desconeix, perquè Isabel Pantoja mai ha confiat en ell i s'ha mostrat molt poc inclinada a fer-ho partícip de les trobades familiars.

Recordem que quan Isa estava ja amb Asraf, Isabel Pantoja continuava convidant a Omar Montes a les seves festes, encara que això fes que la seva filla declinés acudir a aquests esdeveniments. Quan Isa Pantoja surti del 'reality' de Telecinco veurem si es reuneix amb la seva mare o bé, si es posiciona al costat del seu germà Kiko Rivera. Recordem que el passat cap de setmana Telecinco li va realitzar un permís a Isa per a poder reunir-se amb la seva mare, alguna cosa que ella mateixa va declinar quan va veure que la seva mare no va voler parlar amb ella ni tan sols per telèfon.