Isabel Pantoja deixa tirada la seva filla i no vol ni parlar-hi

La concursant havia de decidir si deixar el concurs per uns dies per anar a visitar la seva mare

Imatge d'Isa Pantoja al plat贸 d''El Programa de Ana Rosa'
Isa Pantoja no ha pogut evitar plorar | Twitter

Dijous passat Jorge Javier V谩zquez va comunicar-li a Isa Pantoja que el programa havia pres una decisi贸 i que li permetria veure amb els seus propis ulls la batalla medi脿tica que est脿 vivint la seva fam铆lia, amb el seu germ脿 Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja, protagonitzant una 'guerra' per culpa de l'her猫ncia de Paquirri. Justament, quan Isa va entrar en el programa, va esclatar tota aquesta pol猫mica, deixant a la jove fora de batalla.

Isa Pantoja a punt d'abandonar el programa durant el cap de setmana

Encara que ella mateixa va comunicar que volia mantenir-se al marge, el programa l'ha posat entre les cordes i acabat parlant sobre el tema i fins i tot aportant noves dades per intentar entendre el tipus de relacions que s'estableixen dins d'aquest nucli familiar. Ara b茅, des d'un principi la jove va deixar molt clar que no vol posicionar-se, ni per la seva mare ni pel seu germ脿, ja que quan ella ha necessitat que alg煤 don茅s la cara per ella, ning煤 ho ha fet.

En un dels episodis del programa, Isa va rebre una trucada del seu germ脿 Kiko en la qual la felicitava pel seu aniversari i intentava guanyar-se el suport de la seva germana, la qual cosa no va aconseguir.

Dijous passat, Isa va rebre un telegrama del programa en qu猫 la convidaven a abandonar el concurs durant el cap de setmana per anar amb la seva mare a Cantora i aix铆 poder donar-li suport. L貌gicament, Isa va voler reflexionar sobre l'oferta abans de prendre una decisi贸.

Per poder con猫ixer l'estat d'脿nim de la seva mare i veure si era necessari o no sortir del 'reality', Isa va demanar al programa que li retornessin el seu m貌bil per poder trucar a Isabel Pantoja. Van concedir-li el m貌bil i va trucar a la seva mare, per貌 no va obtenir resposta. Per aquest motiu, Isa va trucar a alg煤 de l'entorn d'Isabel Pantoja perqu猫 li pass茅s la trucada. Aquest es va negar, al路legant que la cantant estava a la seva habitaci贸 i no es volia posar al tel猫fon.

Isabel Pantoja deixa tirada a la seva filla per segona vegada

La concursant no es va donar per ven莽uda i va tornar a trucar a l'amiga de la seva mare, que es va tornar a negar. Isa Pantoja es queixava al路legant que ella realment volia parlar amb la seva mare i no amb els seus missatgers. Mentre la comunicaci贸 amb la cantant era del tot impossible, el germ脿 d'Isa Pantoja, Kiko Rivera, s铆 que va enviar un missatge a Jorge Javier V谩zquez.

En el missatge, Kiko li deia a Isa que no es preocup茅s per res i que mai estaria sola. Veurem si aquest missatge 茅s l'inici d'una alian莽a entre germans per atacar a la seva mare, que possiblement haur脿 de continuar afrontant la gran crisi medi脿tica.

Per tant, fins que Isa Pantoja no surti de 'La casa fuerte', no podrem saber quin rol tindr脿 en aquesta batalla familiar, que ja fa m茅s d'un mes que ocupa hores i hores de televisi贸 amb nous testimonis.


Comentaris

envia el comentari