Imatge d'Isa Pantoja al plató d''El Programa de Ana Rosa'

Isabel Pantoja deixa tirada la seva filla i no vol ni parlar-hi

La concursant havia de decidir si deixar el concurs per anar a visitar la seva mare

Dijous passat Jorge Javier Vázquez va comunicar-li a Isa Pantoja que el programa havia pres una decisió i que li permetria veure amb els seus propis ulls la batalla mediàtica que està vivint la seva família, amb el seu germà Kiko Rivera i la seva mare Isabel Pantoja, protagonitzant una 'guerra' per culpa de l'herència de Paquirri. Justament, quan Isa va entrar en el programa, va esclatar tota aquesta polèmica, deixant a la jove fora de batalla.

Isa Pantoja a punt d'abandonar el programa durant el cap de setmana

Encara que ella mateixa va comunicar que volia mantenir-se al marge, el programa l'ha posat entre les cordes i acabat parlant sobre el tema i fins i tot aportant noves dades per intentar entendre el tipus de relacions que s'estableixen dins d'aquest nucli familiar. Ara bé, des d'un principi la jove va deixar molt clar que no vol posicionar-se, ni per la seva mare ni pel seu germà, ja que quan ella ha necessitat que algú donés la cara per ella, ningú ho ha fet.

En un dels episodis del programa, Isa va rebre una trucada del seu germà Kiko en la qual la felicitava pel seu aniversari i intentava guanyar-se el suport de la seva germana, la qual cosa no va aconseguir.

Dijous passat, Isa va rebre un telegrama del programa en què la convidaven a abandonar el concurs durant el cap de setmana per anar amb la seva mare a Cantora i així poder donar-li suport. Lògicament, Isa va voler reflexionar sobre l'oferta abans de prendre una decisió.

Per poder conèixer l'estat d'ànim de la seva mare i veure si era necessari o no sortir del 'reality', Isa va demanar al programa que li retornessin el seu mòbil per poder trucar a Isabel Pantoja. Van concedir-li el mòbil i va trucar a la seva mare, però no va obtenir resposta. Per aquest motiu, Isa va trucar a algú de l'entorn d'Isabel Pantoja perquè li passés la trucada. Aquest es va negar, al·legant que la cantant estava a la seva habitació i no es volia posar al telèfon.

Isabel Pantoja deixa tirada a la seva filla per segona vegada

La concursant no es va donar per vençuda i va tornar a trucar a l'amiga de la seva mare, que es va tornar a negar. Isa Pantoja es queixava al·legant que ella realment volia parlar amb la seva mare i no amb els seus missatgers. Mentre la comunicació amb la cantant era del tot impossible, el germà d'Isa Pantoja, Kiko Rivera, sí que va enviar un missatge a Jorge Javier Vázquez.

En el missatge, Kiko li deia a Isa que no es preocupés per res i que mai estaria sola. Veurem si aquest missatge és l'inici d'una aliança entre germans per atacar a la seva mare, que possiblement haurà de continuar afrontant la gran crisi mediàtica.

Per tant, fins que Isa Pantoja no surti de 'La casa fuerte', no podrem saber quin rol tindrà en aquesta batalla familiar, que ja fa més d'un mes que ocupa hores i hores de televisió amb nous testimonis.