Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Lara Álvarez

Molt pocs ho van veure: el 'pal' de Lara Álvarez a Jorge Javier en directe a Telecinco

Lara Álvarez decideix deixar en evidència a Jorge Javier Vázquez després d'haver criticat la relació d'Isa Pantoja amb Asraf Beno

Imatge d'arxiu de Lara Álvarez
Lara Álvarez no es talla ni un pèl amb Jorge Javier Vázquez | Redacció

Jorge Javier Vázquez i Lara Álvarez sempre s'han portat molt bé l'un amb l'altre. Han col·laborat junts en molts programes, sobretot en diverses edicions de 'Supervivientes', i ara a 'La casa fuerte'. Per descomptat, han continuat amb les seves bromes, indirectes i comentaris clau.

El que no s'esperava el presentador d'aquesta nova edició de 'La casa fuerte' és que Lara deixés anar un comentari. La periodista ha sabut llançar aquesta 'crítica' amb tota la seva elegància i professionalitat. Probablement, Jorge Javier s'ha guardat aquest comentari per retornar-li més endavant.

El començament del nou espisodi de 'La casa fuerte' ha estat molt diferent, almenys, per al seu presentador, Jorge Javier Vázquez. Mentre el presentador donava la seva opinió sobre un dels temes de la nit, Lara Álvarez l'ha interromput. Cal recordar que Jorge Javier és molt sincer i transparent i, a més, li agrada tenir tot el protagonisme. 

Tots dos presentadors han estat molt crítics amb la relació de Tom i Sandra

Tot ha començat quan Jorge Javier Vázquez ha donat l'última hora sobre la relació de Tom i Sandra. Tal com s'ha pogut comprovar en els darrers dies, tots dos concursants travessen un moment crític en la seva relació. A més, el lapsus que va cometre el jove en esmentar a Melyssa va empitjorar-ho tot. 

Jorge ha estat molt crític amb la parella i ha declarat: «A mi, com més aviat acabi aquesta relació millor». La presentadora li ha contestat en la mateixa línia amb humor i ironia. Així solen amenitzar les estones dolentes i conflictes dels concursants.

«Quina 'xapa' de nuvi! Quin 'pelma'!» ha deixat anar Jorge Javier sobre Asraf

En el repàs del programa, el següent tema a tractar ha estat el conflicte entre Isa i Asraf. En aquest cas, Jorge ha estat molt més directe i no ha dubtat en criticar l'actitud d'Asraf, defensant així a la petita dels Pantoja. Abans de començar a criticar, el presentador s'ha assegurat d'estar parlant únicament amb la seva companya per evitar futurs conflictes. Sembla que Jorge Javier no recordi que, encara que sigui un programa en directe, tot queda enregistrat. 

Un cop Lara li ha confirmat que els concursants no els estaven escoltant, Jorge ha sentenciat al nuvi d'Isa Pantoja. «No m'estranya, quina 'xapa' de nuvi! Quin 'pelma'!», ha declarat sobre l'actitud de la parella d'Isa Pantoja, que, sense cap dubte, ha volgut jutjar i ha defensat a Isa. En aquesta ocasió, Lara no ha deixat passar aquesta intervenció per llançar-li un 'pal' al seu company, la qual cosa ha cridat l'atenció de molts dels col·laboradors i de Jorge Javier.

«Però a tu t'agrada el nuvi d'algú, en general?»

En concret, la presentadora asturiana ha contestat: «Però a tu t'agrada el nuvi d'algú, en general, a la vida?». Aquest comentari, que en un primer moment ha deixat sense paraules a Jorge Javier, l'ha fet riure. Finalment, el català ha intentat sortir del pas dient: «Saps què passa? Que quan algú es converteix en nuvi immediatament és un 'p *** conyàs'».