Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Asraf Beno s'enfronta a Jorge Javier Vázquez i li demana que faci bé la seva feina

El concursant de 'La casa fuerte' ha volgut donar lliçons al presentador del programa

Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'
Asraf Beno protagonitza molts conflictes a 'La Casa Fuerte' | Telecinco

Isa Pantoja i la seva parella, Asraf Beno, van voler concursar a 'La casa fuerte' per demostrar que la seva relació és bona i que els episodis que van protagonitzar en un passat ja han quedat oblidats. Ara bé, no ho estan aconseguint, ja que seguim veient com la relació que tenen no és sana, sinó que Isa es deixa dominar per Asraf. De fet, el jove li demana que el defensi i s'enfronti a les seves amigues per ell.  

Les xarxes socials i la resta de concursants consideren que Beno intenta controlar el concurs, forçant a Isa a fer i dir coses que van en contra del programa. Quan Jorge Javier Vázquez o Sandra Barneda donen pas a un vídeo que ell considera que no s'hauria d'emetre, li diu en veu baixa a Isa que no respongui i que faci silenci. Aquests comentaris, que ell creu que no s'escolten, arriben als espectadors i es rumoreja que Asraf Beno no és una bona influencia.

Aquesta mateixa nit hem pogut presenciar una situació surrealista i una mica incomoda. Poques vegades s'ha vist que un concursant jutgi a un presentador d'estar fent malament la seva feina. El programa estava mostrant una discussió que ha protagonitzat aquests dies Asraf amb Marta Peñate i a la tornada del vídeo, Isa Pantoja ha manifestat que no li agrada gens el que està passant, afegint que està farta que es doni a entendre que el seu nòvio la manipula.

Ara bé, Asraf li ha demanat a Isa Pantoja que no respongui i ha afegit que el programa no els està ajudant, donant a entendre que haurien de fer-ho perquè van signar un acord darrere de càmeres. El presentador, intentant trobar un consens en tot això, ha demanat a Asraf que no s'ho agafi de forma personal. Ha estat llavors quan Asraf ha jutjat al presentador català.

Asraf acusa 'La casa fuerte' de fer 'tongo'

Asraf, sense pensar-s'ho dues vegades, li ha demanat a Jorge Javier Vázquez que sigui valent i que no digui el que li manen per l'auricular. Això, sense cap mena de dubte, ha estat un acte molt lleig que ha intentat deixar malament al presentador i posar-lo a la defensiva. De fet, Asraf ho ha aconseguit i Jorge Javier ha sortit de pla i ha respirat diverses vegades per no posar en un compromís a concursant.

Isa Pantoja s'ha sorprès i li ha preguntat al seu xicot què estava fent. Per la seva banda, Asraf no n'ha tingut prou i ha anunciat que si el programa no pren mesures, serà ell qui ho faci. A sobre ha acusat al programa de retallar els vídeos i editar-los per no perjudicar altres concursants i alhora, criticar-lo a ell.

No obstant això, Asraf s'ha disculpat amb el presentador, però Jorge Javier no ha acceptat les falses disculpes i ha preferit callar-se. Finalment, és important destacar que Asraf intenta acusar Marta Peñate d'insultar-lo pels seus orígens, la qual cosa no és del tot certa perquè les càmeres no ho han gravat i la resta de concursants no diuen res al respecte. 

Molts concursants han afirmat que Marte té la raó i que en cap moment s'ha fet al·lusió als orígens del nòvio d'Isa Pantoja. Veurem què passa en els pròxims dies i si el programa aplica alguna mesura contra el concursant, que no deixa de protagonitzar conflictes.