Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Paz Padilla al plató de 'Sálvame'

Paz Padilla, en el punt de mira: l'última errada garrafal a 'Sálvame'

L'actriu ha tornat a fer un discurs sobre la mort que no ha agradat als espectadors

Paz Padilla al plató de 'Sálvame'
Paz Padilla ha estat molt criticada a les xarxes socials | Telecinco

Dijous passat, 26 de novembre, Paz Padilla havia d'informar sobre dos tràgics successos d'actualitat: la mort del pare d'Irene Rosales (nora d'Isabel Pantoja) i la del futbolista Diego Armando Maradona. L'actriu s'ha convertit en 'Trending Topic' a Twitter, i no per la seva faceta com a humorista, sinó per la forma que ha informat sobre la mort de Maradona a 'Sálvame'.

Paz ha estat criticada per l'audiència a les xarxes socials perquè, segons sembla, en els pitjors moments tampoc sap contenir-se de fer broma. Malgrat ser un tema que li ha tocat molt de prop -en menys de sis mesos la presentadora ha perdut a la seva sogra, al seu marit i a la seva mare- sembla que la humorista no sap informar sobre la mort sense fer burla. 

El discurs radical sobre la mort 

Paz Padilla ha defensat la mort com una cosa natural, unes paraules molt dures que han molestat als espectadors. Segons sembla, l'actriu no compren que algú pateixi per la mort d'un ésser estimat, arribant fins i tot a imposar la seva idea sobre la mort davant la resta dels seus companys i d'aquells que opinen que plorar i sentir-se abatut és molt normal.

Concretament, Paz Padilla ha defensat que «cal acceptar la mort», «és part de la vida». Unes paraules que encara s'han tornat més radicals després de l'aparició del psicòleg Rafael Santandreu per promocionar el seu llibre 'Nada es tan terrible', un llibre que defensa el que diu Paz Padilla

Fins i tot la presentadora ha menyspreat el patiment d'Irene Rosales quan ha exigit a Chelo García Cortés que deixés de dir que la dona de Kiko Rivera «estava destrossada» per la mort del seu pare, insinuant que no és per tant. Un fet que, sens dubte, ha indignat als espectadors, que no poden entendre la falta de tacte i sensibilitat de la gaditana cap a aquest tipus de temes.

La seva actitud ha estat molt criticada a les xarxes socials

No obstant això, el moment que més indignació ha causat en les xarxes socials és quan el programa s'ha posat en contacte amb Moira Casán, amiga de Maradona i presentadora de TV argentina.

En primer lloc, Paz Padilla ha començat l'entrevista anomenant, en un moment de confusió, Cristiano a Maradona. Sens dubte, ha estat un error molt lleig, no només pel seu treball en televisió, sinó també per la gravetat del tema que s'estava tractant. Per altra banda, mentre l'amiga de Maradona narrava la seva relació amb el futbolista, la presentadora no ha pogut evitar fer ganyotes de fàstic.

No és la primera vegada que la presentadora és criticada pel seu discurs sobre la mort. De fet, també va ser criticada per les seves paraules sobre la mort d'Aless Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. I, per descomptat, va tornar a ser criticada quan va parlar sobre la mort del seu marit de manera totalment insensible.

Sens dubte, no tothom és capaç d'entendre com la presentadora és capaç de gestionar d'aquesta manera la mort, un fet natural però també molt dolorós. Les xarxes socials no han dubtat en mostrar el seu desacord amb Paz Padilla, encara que molts altres asseguren que les seves paraules suposen un consol per a aquells que han perdut als seus éssers estimats.