Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Aurah Ruiz en un plató de televisió

La suposada amant de Jesé demanda a Aurah Ruiz i aquesta respon amb una indirecta

La suposada amant de Jesé Rodríguez ha decidit demandar a la canària

Aurah Ruiz en un plató de televisió
La suposada amant de Jesé Rodríguez ha decidit demandar a la canària | GTRES

Semblava que la relació entre Aurah Ruiz i Jesé Rodríguez anava vent en popa, però sembla que la treva entre tots dos ha arribat a la seva fi. Fa tan sols un dia, la que va ser concursant de 'GH VIP' gravava un vídeo en què revelava que el futbolista li havia tornat a ser infidel, en aquesta ocasió amb una amiga seva.

Tan aviat sortir a la llum aquesta notícia, la jove omplia el seu perfil d'Instagram i els seus 'stories' amb diversos vídeos i imatges on se la veia d'allò més entristida. «M'han destrossat. No puc tancar els ulls. Només tinc una imatge, no puc estar amb el meu fill, només li transmeto tristesa. El que més em dol és Nyan», arribava a relatar la que va ser parella de Suso Álvarez.

No obstant això, la canària ha decidit canviar d'actitud i desafiar a tots aquells que han intentat fer-li mal: «Sé que he estat desapareguda. Estic destrossada. Només faig que plorar i sense menjar».

Mirant cap a davant, i en una postura d'allò més inusual, Aurah Ruiz ha compartit una fotografia amb la qual deixa clar el seu canvi d'actitud. «La vida dona moltes voltes, ens veiem en el camí», escrivia.

Rocío Amal respon a Aurah Ruíz

No obstant això, sembla que Aurah no ha estat l'única que ha decidit canviar d'actitud hores després que s'iniciés el conflicte amb el pare del seu fill. La tercera en discòrdia, Rocío Estimar, també ha decidit implicar-se en la picabaralla i respondre a les declaracions de la canària en què assegurava que només volia televisió i que es dedicava a la «prostitució».

Lluny d'utilitzar les xarxes socials per fer-li mal a Aurah, la que va ser pretendenta de 'MYHYV' està decidida a interposar accions legals contra la canària. A més, Rocío Amal, ha defensat a amb totes les seves forces a Jesé Rodríguez de totes les acusacions realitzades per la seva exparella.

«Ella ja no està amb ell, però no li convé dir-ho perquè ell sembli el dolent. Així que, per favor, recordar-te que per ser infidel has de tenir parella. El problema que, és clar, no et convé dir que Jesé et va tornar a deixar», sentenciava Rocío per acabar afegint que «estic una miqueta cansada així que dir-te que rectifica ara mateix el que acabes de dir que jo soc prostituta. No parlaràs de la meva dignitat».

La reacció d'Aurah després de les paraules de la que va ser la seva amiga no s'ha fet esperar, i no va dubtar a utilitzar les xarxes socials per expressar-se, tot un habitual a la canària. «Sí, sí, em va denunciar. Porta, que ho posaré jo en el meu directe. Aquesta és la denúncia que m'ha fet Rocío posant el DNI de Jesé», explicava Aurah poc abans que una amiga li tregués el telèfon per evitar que seguís parlant.

Després d'aquesta nova decepció amb el pare del seu fill, la canària sembla voler començar una nova vida en la qual el futbolista ja no té cabuda. És més, la mateixa Aurah ja ha avançat que «canviaran moltes coses en la meva vida».

A més, la canària pujava diverses imatges besant-se amb Jesé per demostrar que, al contrari del que havia assenyalat la que va ser la seva amiga, ella i el futbolista havien decidit donar-se una segona oportunitat pel bé del seu fill Nylan. Sense cap mena de dubte, s'ha produït un trio amorós que no deixarà indiferent a ningú.