Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Fran Rivera parlant amb la premsa

El gir radical de el cas Cantora que tira avall la versió donada per Fran Rivera

L'equip de 'Viva la vida' ha destapat la gran mentida que el torero portaria dient des de fa anys

Fran Rivera vestit amb un vestit gris
Fran Rivera hauria estat mentint durant tots aquests anys per intentar fer-se amb l'herència del seu pare. | GTRES

«Ni els bons són tan bons, ni els dolents són tan dolents. Després de diversos dies sent criticada per les seves mentides al llarg d'aquests anys, sembla que hi ha alguna cosa en què Isabel Pantoja ha dit la veritat: Carmina Ordoñez no va guanyar la demanda contra la cantant, segons afirmava Fran Rivera en diversos platós de televisió. Durant molts anys, el torero defensava que la seva mare li havia guanyat un procés judicial a Pantoja a través del qual aquesta li reclamava els béns que, suposadament, Paquirri li havia deixat en herència a Fran i Cayetano Rivera, i que posteriorment, la 'tonadillera' assegurava que li havia estat robats.

Sembla, però, que això mai ha succeït. Carmina Ordóñez mai li ha guanyat una batalla judicial a Pantoja, i així ho ha volgut demostrar l'equip de 'Viva la vida' accedint a la resolució judicial de la demanda en què apareix clarament que el torero porta mentint anys i anys.

La gran mentida de Fran Rivera

Segons estableix el jutge en la resolució final, Carmina Ordoñez no tenia dret a reclamar aquesta part de l'herència, ja que el torero havia demanat de manera explícita en el seu testament que la mare dels seus fills no tingués opció a administrar els béns dels seus fills. En definitiva, a través d'aquests documents es deixa clar que Isabel Pantoja tenia la raó i que Fran Rivera havia faltat a la veritat en assegurar que Pantoja estava obligada per sentència a lliurar-li a ell i al seu germà diversos estris personals del seu pare com joies o vestits.

De moment, Fran Rivera ha decidit no fer declaracions al respecte, encara que tot sembla indicar que el madrileny està buscant assessors per poder justificar la suposada mentida que porta anys defensant. I no és d'estranyar, ja que el torero ha amenaçat, en diverses ocasions, de denunciar Isabel Pantoja si no li feia entrega de part de l'herència que havia deixat el seu pare. Sembla que, finalment, Joaquín Moeckel, advocat dels germans Rivera, no podrà presentar un requeriment notarial per demanar de manera oficial que Pantoja lliuri els objectes de Paquirri a la família Rivera, ja que no apareix reflectit en l'última voluntat del torero.