Tamara Falcó comet l'error més gran que podia tenir: Ens pot perjudicar a tots

La filla d'Isabel Preyler ha estat enxampada 'in fraganti'

Tamara Falcó amb un vestit blau i mascareta negra
La filla d'Isabel Preyler ha estat enxampada 'in fraganti' | GTRES

Tamara Falcó ha comès un greu error que li pot sortir molt car. Com a personatge públic i aristòcrata, la marquesa de Griñón hauria de donar bon exemple a la ciutadania amb les seves actuacions.

No obstant això, la filla d'Isabel Preysler ha estat enxampada 'in fraganti' per diversos reporters de la premsa rosa, que han capturat a Tamara Falcó incomplint les normes sanitàries implantades per frenar l'expansió del coronavirus.

Tamara Falcó, enxampada incomplint les normes sanitàries del coronavirus

Tamara Falcó ha protagonitzat en els últims dies nombrosos titulars per la seva nova relació amb Iñigo Onieva, un jove i discret dissenyador de cotxes que formava part de la seva colla d'amics des de fa un temps.

Després de confirmar la nova relació de la col·laboradora d''El Hormiguero' i el germà de la coneguda actriu Alejandra Onieva, la parella ha estat perseguida per paparazzis i reporters disposats a conèixer més detalls de la seva relació.

Precisament, han estat diversos periodistes els que han enxampat a la parella incomplint el toc de queda imposat a Madrid a partir de la mitjanit.

La filla d'Isabel Preysler va ser sorpresa per les càmeres aquest divendres en sortir d'un habitatge al centre de la capital acompanyada per la seva nova parella, Iñigo Onieva.

No hauria passat res si no fos perquè el rellotge marcava la una de la matinada passades, superant per més d'una hora el límit de la restricció nocturna imposada.

Tamara Falcó i Iñigo Onieva també haurien incomplert una altra norma sanitària

Conscients que havien estat enxampats pels reporters, Tamara Falcó i Iñigo Onieva van abandonar l'habitatge van intentar conservar l'anonimat amb la mascareta posada i es van dirigir ràpidament a un cotxe.

Els reporters que tenien al costat els van fer saber que estaven saltant-se el toc de queda, però la parella va fer el sord i no va contestar a cap pregunta dels mitjans, fugint ràpidament de l'escenari. Podríem pensar que aquest incompliment de la norma es deu a una badada de l'horari que pot tenir qualsevol persona.

No obstant això, podria no haver estat l'únic acte irresponsable de la parella durant aquesta mateixa nit. Segons informa 'Chance', la parella s'hauria saltat una altra important norma sanitària en reunir-se presumptament en un habitatge d'amics on hi havia més de 10 persones.

2020: un any de llums i ombres per a Tamara Falcó

D'aquesta manera, Tamara Falcó ha deixat una molt mala imatge amb la seva actitud irresponsable davant el coronavirus, una malaltia que fa nou mesos va causar la mort del seu pare i marquès de Griñón, Carlos Falcó.

A punt d'heretar el títol nobiliari del seu pare als 39 anys, aquest 2020 ha estat un any de llums i ombres per a Tamara Falcó. La filla d'Isabel Preysler no només s'ha hagut d'enfrontar a la pèrdua del seu pare en plena pandèmia, sinó que també ha viscut la tràgica mort de dos éssers estimats.

Sis mesos després de la mort del seu pare, el marit de la seva germana Xandra Falcó, el banquer Jaime Carvajal, va morir després de patir un infart mortal. Poc després, el seu oncle favorit i marquès de Cubas va morir després de portar un temps amb un delicat estat de salut. Fernando Falcó va morir als 81 anys i tan sols uns mesos després que el seu germà, Carlos Falcó.

Tot i rebre aquests tres cops emocionals en menys d'un any, Tamara Falcó també està més il·lusionada que mai pels seus projectes professionals i la seva nova relació amb Iñigo Onieva.

El jove ha estat una peça de suport fonamental en aquest any tan dur per a la col·laboradora, que ha decidit confirmar la seva relació després que fa diversos mesos que està sortint amb el jove.


Comentaris

envia el comentari