Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Asraf esclata contra la família Pantoja en veure perillar la seva boda amb Isa

El jove ha carregat durament contra l'entorn de la seva xicota

Amb plans de casament és com Asraf i Isa Pantoja van entrar a concursar en el reality 'La casa fuerte' de Telecinco. No obstant això, si segueixen a aquest pas, marxaran del programa cada un pel seu costat.

I és que estan contínuament barallant-se, enfadant per qualsevol ximpleria i això sense oblidar que, a més, ell està mostrant un caràcter polèmic. Sí, moltes són les veus que estan carregant contra ell per la manera despectiva i autoritària amb què parla a la seva noia. Per això hi ha qui està disposat a 'obrir-li' els ulls a la filla d'Isabel Pantoja perquè no es casi.

Però això no és tot. En les últimes hores ha estat el mateix Asraf el que ha confessat que veu perillar el casament per culpa de la família d'ella, contra la qual ha carregat durament.

L'origen del conflicte

A la gala de dijous passat, se li va oferir a Isa Pantoja la possibilitat que durant un cap de setmana pogués sortir del concurs. L'objectiu no era altre que donar-li l'opció que pogués visitar la seva mare, Isabel Pantoja, a Cantora. I és que la situació que s'està vivint a la família és realment dura, ja que la 'tonadillera' i el seu fill gran estan enfrontats.

A la jove participant se li van donar diversos dies perquè pogués prendre una decisió. I serà aquesta nit de diumenge quan la coneixerem. No obstant això, la proposta no va agradar en absolut a Asraf, que s'ha mostrat bastant molest. No vol que la seva noia surti fora mentre ell segueix en el reality. És més, considera que la família d'ella està marcant massa la trajectòria d'ells en el mateix i això els pot perjudicar.

Asraf esclata

Després del programa en el qual se li va oferir a Isa la possibilitat de sortir, el seu nuvi va esclatar contra el que està succeint. En concret, ho va fer mentre es confessava amb Cristini i Rebeca. A aquestes, entre altres coses, els va plantejar des dels dubtes que tenia amb el casament fins al rebuig que sentia cap a la seva família política.

Així, ha exposat: «Des que li vaig demanar matrimoni, tinc més dubtes... Jo no puc estar amb una persona que no em defensa». I és que considera que la seva xicota no li està donant el suport i el suport que ell necessita.

Entre les seves ja habituals llàgrimes davant de la càmera, el jove ha carregat també contra altres famosos que considera que influeixen en Isa Pantoja. Així, ha exposat: «Ha anat Belén Esteban a menjar-li el coco i li ha fet cas. Ve Belén i li diu 'D'aquesta no et fiïs. D'aquesta tampoc' i ella li respon: 'Ah, sí? Doncs et faré cas'».

És més, després va apostar per expressar: «Com la meva puta xicota no pot defensar-me. No ens entenem, ja que cada un pel seu camí».

Asraf contra la seva família política

No obstant això, en aquest punt és quan no va dubtar a carregar contra la família de la seva noia: «He patit moltíssim amb aquesta família, t'ho juro. És una merda de família. Davant de tot Espanya m'estàs deixant en vergonya».

De la mateixa manera, els va dir a les seves companyes de concurs: «Si et comencés a explicar una per una, em diries 'Asraf, xic, no sé perquè segueixes amb ella'».

Caldrà esperar per veure què diu Isa quan vegi al seu xicot fer-se la víctima, com fa des que va començar el concurs, i arremetre contra els seus éssers estimats. Una actitud que segur que no li agrada gens i possiblement així ho manifestarà públicament.

Si és així després vindran novament els retrets d'Asraf. Això sí, davant de les càmeres plorarà i es mostrarà dolgut. No obstant això, fora d'elles, quan estiguin a l'habitació, sortirà el seu veritable jo, com passa fins ara. Bona mostra d'això últim és que quan estan sols li diu coses com ara «no em tornis a corregir davant de ningú. Estàs passant els límits, eh (...) Ets una 'metemierda'».